Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 http://piwopodchmurka.pl/ Dodam, że nie mam nic wspólnego z tą organizacją, ponieważ z natury unikam wszelkich organizacji, aczkolwiek idea zacna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Ja im na woodstocku nawet podpisałem się pod projektem ustawy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Co zmienia wasz projekt? Ułatwia dostęp małych browarów do imprez plenerowych. I już odechciało mi się czytać. Propagowanie kultury picia piwa wprost z butelki na trawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 A co jest złego w piciu z butelki na trawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 A co jest złego w piciu z butelki na trawie? Niewiele ma to wspolnego z propagowaniem kultury picia piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 A picie ze szklanki na chodniku już ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Jake, temat był już wałkowany przez 3 dni w HydeParku jakiś czas temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Wiem, ale nie mogę pojąć dlaczego ludzie dobrowolnie godzą się na ograniczanie ich podstawowych praw i jeszcze bronią tego z uporem godnym lepszej sprawy. Ale już się nie odzywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 A picie ze szklanki na chodniku już ma? Mom zdaniem, nie jest wazne gdzie, ale co i jak Moze byc i w szalecie miejskim (pod warunkiem, ze nie cuchnacym) oby piwo bylo wysmienite i odpowiednio podane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Niewiele ma to wspolnego z propagowaniem kultury picia piwa. Teraz nawet GC nie możesz pić z wyszukanego kufla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 7 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 A ja chyba zrobię eksperyment - włożę do szarej papierowej torebki na początek oranżadę i popijając przejdę się koło patrolu straży miejskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Ale najlepiej zrobić tak parę razy niech się przyzwyczają a później już można piwo Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Właśnie o to mi chodzi. U nas łażą bez przerwy, sąsiad już dostał mandat 100 zł za picie piwa przy SWOJEJ furtce. Ale jedną nogą był na chodniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misz Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Właśnie o to mi chodzi. U nas łażą bez przerwy, sąsiad już dostał mandat 100 zł za picie piwa przy SWOJEJ furtce. Ale jedną nogą był na chodniku. To już bolesne... Osobiście muszę powiedzieć, że często nie jest ważne "co i jak", a "gdzie i z kim". Osobiście nie wiele jest przyjemniejszych rzeczy niż napicie się przy jesiennym ognisku, nawet dość podłego trunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 A ja chyba zrobię eksperyment - włożę do szarej papierowej torebki na początek oranżadę i popijając przejdę się koło patrolu straży miejskiej. Taki eksperyment może drogo kosztować....wiem z własnego doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Spokojnie, odpowiednio się przygotuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Ile masz lat? Bo ją takie pomysły miałem jako nastolatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 A któryś z tych pomysłów zrealizowałeś? Zapewniam cię, że mam więcej lat niż ty. I na pewno więcej razy niż ty byłem w sądzie, a dawno temu jeszcze na kolegium do spraw wykroczeń. Wszystkie sprawy wygrałem, bo byłem przygotowany. Poczytaj o niejakim "Kelnerze". On ma jeszcze więcej lat niż ja, ale jest z facetem z jajami i nie da sobie w kaszę dmuchać. Wiem, że najlepiej schować ogon pod siebie i udawać, że wszystko jest OK, ale nie każdy taki jest. Dla twojej wiadomości: praktycznie codziennie łamię pewien durny przepis, policja to widzi i nic nie mogą mi zrobić, bo w świetle prawa go ... nie łamię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Coś z cyklu przeziębię się na złość mamie. Coś udowodnisz? Nie... Ty nie prowadzisz kampanii na temat zmiany danego prawa. Ty chcesz robić na złość policji, której pracą jest egzekucja nawet durnego prawa. Nawet nie policji jako całości ale jakoś przypadkowemu młodemu policjantowi na patrolu. Naprawdę dasz czadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 8 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Ty nie prowadzisz kampanii na temat zmiany danego prawa. :) :) :) :) :) Kończę. Idę prowadzić kampanię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Ty nie prowadzisz kampanii na temat zmiany danego prawa. :) :) :) :) :) Kończę. Idę prowadzić kampanię. Jeśli cytujesz to całą wypowiedź, wycinanie zdań zmienia ton i cel wypowiedzi. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi