Pogonowiak Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Kilka fotek mojego oczka wodnego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogonowiak Opublikowano 16 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Zapomniałem dodać fotki złapanych w nim rybek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe11 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Kilka fotek mojego oczka wodnego . Moje marzenie !! super , tylko ciężko by mi się było do roboty z tego miejsca zabierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogonowiak Opublikowano 16 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Kilka fotek mojego oczka wodnego . Moje marzenie !! super , tylko ciężko by mi się było do roboty z tego miejsca zabierać. Ja marzyłem ponad 20 lat o nim, a mój tata jeszcze więcej. Odnośnie zabierania się do roboty to masz racje . W tym roku kupuje działkę obok stawu i w przyszłym roku mam plan go poszerzyć(ale jak będzie czas pokaże). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Rzeczywiście piękny staw, ryby i okolice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Noo, stawik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 A to jest naturalny zbiornik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 I brakuje mi tam tylko wędzarni do pełni szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Piękny i ryba ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogonowiak Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 (edytowane) Cieszy mnie że mój stawik wam sie podoba ! A to jest naturalny zbiornik ? Staw kopany od podstaw na terenie troszeczke podmokłym (kidyś rosły tam olchy) I brakuje mi tam tylko wędzarni do pełni szczęścia altana w przyszłości na 100% a nad wędzarnią pomyślę Edytowane 17 Września 2012 przez Pogonowiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi