nefar Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam wszystkich, jestem już po pierwszej warce z brew kita. Wygląda, że wszystko udało się tak jak należy. Piwo dojrzewa, a ja zdobywam wiedzę, aby wejść na wyższy poziom. W najbliższym czasie planuję pierwszą warkę zacieraną. Piwo.org i jego użytkownicy bardzo mi w tym pomagają. Pozdrawiam, Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witaj na forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Cześć. Zacieraj i być po właściwej stronie mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu68 Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogonowiak Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Witaj nefar!!! Powodzenia w zacieraniu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Cześć, miło tu widzieć kogoś z Wybrzeża . Pozdrawiam i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A ja mam prośbę o "P" w wiadomym miejscu tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi