wena Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Już nie pamiętam czy się pisaliśmy czy nie. Tyle tego,że już nie wiem. No to się piszemy wena 1/2 weny pokój 2 osobowy. Dla podniesienia kondycji JOSEFIKA możemy go zaadoptować. Oczywiście jak przywiezie kega dobrego piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Tym razem się nie udało zaliczyć dwóch maratonów jeden po drugim. Trzeba system treningów poprawić. Może by tak Wassyla zameldować z nami i Ignacem w jednym pokoju No to problem zakwaterowania rozwiązany Wasyl w czwórce, a żona z dziećmi w dwójce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Ja wstępnie poproszę 1 pokój 2 osobowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) Ja się oczywiście też deklaruje. Kto mnie adoptuje to mnie adoptuje jak coś nie przeszkadzają mi Płaczące dzieci, chrapiacy mężczyźni tudzież kobiety Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 13 Listopada 2012 przez rosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Ja się oczywiście też deklaruje. Kto mnie adoptuje to mnie adoptuje jak coś nie przeszkadzają mi Płaczące dzieci, chrapiacy mężczyźni tudzież kobiety Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 RYZYKANT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) jak coś nie przeszkadzają mi Płaczące dzieci, chrapiacy mężczyźni tudzież kobiety Spoko, znajdziemy Ci jakąś brodatą, chrapiąca, z 6 dzieci kobietę, tak byś miał co wspominać Edytowane 13 Listopada 2012 przez tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 jak coś nie przeszkadzają mi Płaczące dzieci, chrapiacy mężczyźni tudzież kobiety Spoko, znajdziemy Ci jakąś brodatą, chrapiąca, z 6 dzieci kobietę, tak byś miał co wspominać a na koniec zlotu okaże się że to tak naprawdę był facet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 jak coś nie przeszkadzają mi Płaczące dzieci, chrapiacy mężczyźni tudzież kobiety Spoko, znajdziemy Ci jakąś brodatą, chrapiąca, z 6 dzieci kobietę, tak byś miał co wspominać a na koniec zlotu okaże się że to tak naprawdę był facet Popsułeś całą niespodzianke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 W ramach prześladowań Tiera poproszę MINIAK razy dwa, pokój dwuosobowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Heh no i się wydało Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 No to problem zakwaterowania rozwiązany Wasyl w czwórce, a żona z dziećmi w dwójce O rany.. ale się wpakowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 No to problem zakwaterowania rozwiązany Wasyl w czwórce, a żona z dziećmi w dwójce O rany.. ale się wpakowałem... Ty już Wassyl nie kombinuj ; ) , bo już dawno masz "trójeczkę" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) No to problem zakwaterowania rozwiązany Wasyl w czwórce, a żona z dziećmi w dwójce O rany.. ale się wpakowałem... Ty już Wassyl nie kombinuj ; ) , bo już dawno masz "trójeczkę" . Popsułaś nam całą zabawe Edytowane 14 Listopada 2012 przez Szwed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Poproszę o pokój dwuosobowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Ja się też wstępnie zapisuję. Nie mam preferencji pokojowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Potwierdzam, że małe dzieci, dla których nie będzie szykowana zastawa nie płacą za posiłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaZ Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 No to ja też wpisuję termin w kajecik i pokój poproszę 2-osobowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekW Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Ja obgaduję temat z żoną i jeśli wszystko pójdzie dobrze, to wpadniemy z naszą małą córką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 A ja mam jeszcze pytanie. Wszystkie posiłki są obligatoryjne czy trzeba się deklarować? Jeśli tak to do kiedy? Pytam bo nie wiem na którą uda mi się tam dostać w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Piszę się na pokój 2 os. Staś co Ty na to? Będziesz sam, czy z rodziną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) Piszę się na pokój 2 os. Staś co Ty na to? Będziesz sam, czy z rodziną? Ja na to jak na lato. Wg stanu na dziś przyjadę bez rodziny. Piszę się więc do tej samej dwójki co Ty. Edytowane 14 Listopada 2012 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Czy wszyscy będą w piątek ? ja będę w sobotę rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 A ja mam jeszcze pytanie. Wszystkie posiłki są obligatoryjne czy trzeba się deklarować? Jeśli tak to do kiedy? Pytam bo nie wiem na którą uda mi się tam dostać w piątek Myślę, że wszystko jest do uzgodnienia, ale oczywiście po wcześniejszym powiadomieniu organizatorów. Czy wszyscy będą w piątek ? ja będę w sobotę rano. Mamy nadzieję,że większość przyjedzie w piątek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Gabi poproszę o dwójeczkę na dwa dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Gabi poproszę o dwójeczkę na dwa dni Jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi