Wiktor Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 czy ktoś ma doświadczenia z zamawianiem kapsli z nadrukiem? ktoś może polecić jakąś firmę która realizuje zamówienia niewielkich serii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 (edytowane) czy ktoś ma doświadczenia z zamawianiem kapsli z nadrukiem? ktoś może polecić jakąś firmę która realizuje zamówienia niewielkich serii? Kłopot w tym że żeby zrobić profesjonalne z nadrukiem to nie ma czegoś takiego jak niewielka seria . Jedynym chyba realnym rozwiązaniem jest tampodruk, koszt matrycy ok 30 zł z tego co sobie przypominam to za 1000 kapsli chcieli kilka stówek, co skłoniło mnie do zakupu tamponiarki edit mam matrycę ale jeszcze tematu nie zgłębiłem Edytowane 1 Listopada 2012 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 no może skoryguję - kupienie kartonu 10 000 szt jest jak najbardziej do rozważenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja mam drukarkę i nalepki o średnicy 20 mm. Piszę co chcę i przyklejam na kapsel. Zukowiec 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 10000 powiadasz? To odpowiedź jednej z niewielu firm które w ogóle podjęły temat rozmowy o takiej partii Być może sie coś zmieniło bo korespondowałem z firmą 2 lata temu. Kaple produkowane są w Vogherze (Włochy). Istnieje możliwość wykonania nadruku. Minimalna partia produkcyjna to 2 400 000 sztuk. Cena wynosi: kapsel biały - 4,30 plus 0,10 EUR za każdy dodatkowy kolor. Jeżeli jest Pan zainteresowany bardziej drobnicowym systemem odbierania kapsli to istnieje taka mozliwość. W tym przypadku należałoby sie zaopatrywać w jednej z hurtowni, które podpisały z nami umowy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 spróbuje może uderzyć to dej firmy: http://www.canpack.eu/index.php?lang=pl zobaczymy co powiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) może zwykła pieczątka ,tyle że to jeden kolor wchodzi w grę ,są specjalne tusze do robienia pieczątek na śliskich powierzchniach kapsel biały - 4,30 plus 0,10 EUR za każdy dodatkowy kolor. to 4.30 to € za co? no bo nie za szt. raczej tez nie za całość Edytowane 2 Listopada 2012 przez Gawon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe11 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 spróbuje może uderzyć to dej firmy: http://www.canpack.e...dex.php?lang=pl zobaczymy co powiedzą. spróbuje może uderzyć to dej firmy: http://www.canpack.e...dex.php?lang=pl zobaczymy co powiedzą. Mam bydgoski oddział tej firmy na swojej ulicy , jeśli będę mógł pomóc , proszę o kontakt , z tego co wiem to oni robią gigantyczne serie , maszyny zasuwają tak że tylko w zwolnionym tempie coś widać ale jak się nie zapytasz to się nie dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Cena wynosi: kapsel biały - 4,30 plus 0,10 EUR za każdy dodatkowy kolor. cena jest za 1000 sztuk. Ogółem 600 000 (60 kartonów) to takie minimum z tego co się dowiadywałem więc będę musiał coś innego pokombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe11 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Cena wynosi: kapsel biały - 4,30 plus 0,10 EUR za każdy dodatkowy kolor. cena jest za 1000 sztuk. Ogółem 600 000 (60 kartonów) to takie minimum z tego co się dowiadywałem więc będę musiał coś innego pokombinować. napisałem im maila z chęcią zakupu czystych kapsli 10000 ( takie mają minimum ) dziesięć dni i brak odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 jak ja sie dowiadywałęm to 55 EUR netto z dostawą za 11tysięcy i coś czuję ze na tym się skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 jak ja sie dowiadywałęm to 55 EUR netto z dostawą za 11tysięcy i coś czuję ze na tym się skończy. 11tysięcy kapsli?? No cóż... to "jedynie" 275 standardowych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 90 moich, a jakbym pakował w bączki to 60 - rok warzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) jak ja sie dowiadywałęm to 55 EUR netto z dostawą za 11tysięcy i coś czuję ze na tym się skończy. Moment ... 55e netto za 11.000 kapsli? Kapsle czyste czy z nadrukiem? Czy tez moze cos zle zrozumialem? Edytowane 13 Listopada 2012 przez JakubS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 białe. Ale z nadrukiem kosztowałyby podobnie- z tym że trzeba wziąć 600 000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 białe. Ale z nadrukiem kosztowałyby podobnie- z tym że trzeba wziąć 600 000 I wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 no cóż... kwestia skali.... trzeba wybicie zwiększyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 no cóż... kwestia skali.... trzeba wybicie zwiększyć Wybicie można zwiększyć ale wtedy butelki jakoś brzydną, nie zużywam więcej niż 20 szt. kapsli na warkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Jeśli chodzi o pieczątki to znalazłem coś takiego: Tusze permanentne (permanent ink) – tusze trwałe, które nie zmazują się pod wpływem wody, pocierania a nawet prania (jeśli stemplujemy na tkaninie). Te tusze nie szkodzą stemplom wykonanym z gumy, ale mogą uszkodzić stemple przezroczyste. Trwale barwią pieczątki, jednak można kupić specjalne zmywacze, które te zabrudzenia usuwają (także zmywacze mogą zawierać substancje rozpuszczające stemple przeroczyste, dlatego zalecam czytanie instrukcji na opakowaniach i na stronach producentów żeby uniknąć zniszczenia swoich pieczątek). Jeśli nie mamy takiego preparatu to najlepiej zaraz po użyciu zmyć tusz ze stempli wodą z mydłem lub chusteczką dla niemowląt. Tusze permanentne o nazwie „StazOn” mogą być używane do stemplowania na wielu niechłonnych materiałach, takich jak szkło, ceramika, metal, plastik – po wyschnięciu są niezmywalne i trwałe. Wiktor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 jeśli pomysł z tuszem nie wyjdzie zawsze zostają naklejki samoprzylepne - druk kosztuje koło 100 zł/m^2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) Zostaję przy moich nalepkach. Mnie to kosztuje ok 2 groszy na szt. Niestety zakup drukarki trochę przeraża. Edytowane 13 Listopada 2012 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Jakiej Janku używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 BIXOLON. Można stosować różne rozmiary etykiet i takie również mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 no jak zamówię naklejki to będę miał je wycięte na wymiar - tylko odkleić z arkusza i nakleić na butelkę - wyjdzie 4-5 gr za naklejkę w full kolorze, ale to też zależy od nakładu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) Ja niestety muszę drukować minimum aż trzy sztuki jednorazowo. Niestety tylko na papierze o wybranym kolorze i kalki mam czarne, więc napis jest również czarny Zapomniałem napisać, że teraz mam nalepki w kolorze żółtym. Edytowane 13 Listopada 2012 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi