dori Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ja za to zdjęcie zapłaciłam, Ty je ukradłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ja za to zdjęcie zapłaciłam, Ty je ukradłeś... Chyba trochę przesadziłaś. Wystarczył jeden post i zdjęcie zostało zmienione a więc proszę nie obrażaj mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Zmieniłem zdjęcie mam nadzieję że temat zakończony. A tak przy okazji to prestiż że akurat twoje zdjęcie jest wykorzystywane Pozwolisz że zrobię ci trochę prestiżu i pojeżdżę twoim samochodem? Żony jeszcze nie widziałem, ale może też się nada na budowanie prestiżu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Nie sądzicie że ta nagonka jest trochę przesadzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Żyję z praw autorskich, żywię z nich rodzinę i rozwijam firmę. Ludzie myślący jak ty zabierają chleb mojemu dziecku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Pozwolisz że zrobię ci trochę prestiżu i pojeżdżę twoim samochodem? Żony jeszcze nie widziałem, ale może też się nada na budowanie prestiżu? Gdyby nie "Pozwolisz" to to jak nic można by to podciągnąć pod odpowiedni paragraf. IMHO zapędziłeś się troszkę, to nie spór Apple vs reszta świata, to oni z tego żyją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Też uważam, że trochę przesadzacie. Kostek natychmiast przeprosił i zmienił zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Też uważam, że trochę przesadzacie. Kostek natychmiast przeprosił i zmienił zdjęcie. Powinieneś napisać "zmienił jedno zdjęcie". Z tego co widzę, zdjęcie granulatu również jest takie jak w HB, a jak się dobrze przyjrzeć, to znajdzie się tam więcej "zapożyczeń". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Też uważam, że trochę przesadzacie. Kostek natychmiast przeprosił i zmienił zdjęcie. Widzisz gdzieś przeprosiny, bo ja nie. Z mojej strony naprawdę nie byłoby tematu, gdyby Kostek przeprosił, usunął zdjęcie (na FB nadal widnieje) i nie wdawał się w dalsze dywagacje o tym, że zdjęcie jest ogólnodostępne, o prestiżu itp. Po prostu chyba nie widzi problemu w "pożyczaniu" zdjęć od konkurencji, a to mnie razi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Ale oczywiście jak miałbym kogoś urazić to właśnie zmieniłem zdjęcia. Ja to uznałem za formę przeprosin, macie racje niedosłowne, ale zawsze. Edytowane 22 Października 2013 przez Kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Ja uważam, że przyznanie się do winy i przeproszenie załatwiło by sprawę a tak jest brnięcie w dziwną dyskusję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Witajcie Oczywiście wszystkich urażonych przepraszam jeśli jest jeszcze jakieś zdjęcie którego jesteście autorem to proszę o info na pewno je zmienię. a jak się dobrze przyjrzeć, to znajdzie się tam więcej "zapożyczeń". Oczywiście i do tego się przyznaje bo jak sami zauważacie współpracuję z wieloma firmami, od których biorę też zdjęcia. nie wdawał się w dalsze dywagacje o tym, że zdjęcie jest ogólnodostępne, o prestiżu itp Zdjęcia na 100% nie ściągnąłem z twojego sklepu nie jestem samobójcą o prestiżu pisałem z takim znaczkiem a więc ŻARTOWAŁEM Jeszcze raz przepraszam Pieron i Kamilo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Witam Właśnie dodałem 24 nowe rodzaje zestawów Gozdawa http://www.piwopiweczko.pl/Gozdawa,44,120,0.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Witam Informuję że w dniu dzisiejszym sklep stacjonarny czynny jest do godz 16,15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Kolejne chmiele w postaci szyszki w naszej ofercie http://www.piwopiweczko.pl/Szyszki,49,99,0.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 jeśli jest jeszcze jakieś zdjęcie którego jesteście autorem to proszę o info na pewno je zmienię Tak, jestem autorem tego zdjęcia. http://www.piwopiweczko.pl/Granulat,49,100,0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Tego też http://www.piwopiwec...-AMBER,412.html Więcej nawet nie szukam, bo nie mam szczerze mówiąc na to czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Zdjęcia zmienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Witam Informuję że od dzisiaj w sklepie stacjonarnym można płacić kartami płatniczymi. Jednocześnie przypominam (widząc wasze duże zainteresowanie) że w naszym sklepie są dostępne wszystkie brew kity firmy GOZDAWA (wszystkie które mają aktualnie w swojej ofercie ) http://piwopiweczko.pl/Gozdawa,44,120,0.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam Właśnie dodałem do oferty kilka termometrów oraz stacje pogody http://www.piwopiweczko.pl/Termometry-i-Stacje-Pogody,88,0.html na uwagę piwowarów szczególnie zasługuje ten termometr http://www.piwopiweczko.pl/Bezprzewodowy-termometr-do-zywnosci,630.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 To się nie nadaje do piwowarstwa w obu przypadkach. Prosiłbym o zawężenie dodawania wpisów na forum o te które faktycznie tematu dotyczą. Nie ukrywam, że informowanie na forum o każdym nowym dodanym produkcie w Waszym sklepie internetowym nosi znamiona lekkiego spamowania. Ograniczcie je od dnia dzisiejszego tylko do atrakcyjnych promocji i akcji dla piwowarów. (wzorem innych sklepów udzielających się na forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Dlaczego twierdzisz że ten termometr http://www.piwopiweczko.pl/Bezprzewodowy-termometr-do-zywnosci,630.html nie nadaje się do piwowarstwa? jest to lepsza wersja tego termometru http://www.piwopiweczko.pl/Termometr-do-zywnosci-z-sonda-0C-250Cm-15m,274.html a z tego co wiem to dużo piwowarów go używa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Bo znam z autopsji te produkty importowane z CHN przez firmę na literę B. i wiem jaki to jest poziom i trwałość. Oczywiście nie dywaguję - komuś mogą się super sprawować i niech tak zostanie. Nie o to chodzi. Prosiłbym o zastosowanie się do dalszej części mojego wcześniejszego wpisu za co z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winger Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) Wtrącę swoje trzy grosze - nie widzę po co miałbym płacić prawie dwa razy więcej za funkcję, dla której nie widzę żadnego praktycznego zastosowania w piwowarstwie domowym (jak warzę, to jestem przy garnku cały czas, nie oddalam się na odległość która wymagała by użycia bezprzewodowego termometru). EDIT: to mój neutralny komentarz do postu 222, proszę nie doszukiwać się nie wiadomo czego :-) Edytowane 6 Listopada 2013 przez Winger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (jak warzę, to jestem przy garnku cały czas, nie oddalam się na odległość która wymagała by użycia bezprzewodowego termometru). Ty to nie wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi