kempes Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Witam wszystkich bardzo serdecznie ! Mam na imię Tadeusz i z synkiem ( 23 lata ) postanowiliśmy warzyć piwo Jedna warka zabutelkowana w grudniu (brewkit), a w najbliższą sobotę poważne dla nas wyzwanie - zacieranie pils'a zestaw gotowy z BA. Pragnę przy okazji podziękować koledze Gold Ekspert wena /którego miałem niebywałą przyjemność poznać osobiście/ za wielką pomoc w przekazaniu wiedzy, a jak wiadomo żadna literatura nie pomoże tak jak rzeczowa rozmowa czyli pytanie-odpowiedź. Jeszcze raz dziękuję, gdzieś tu jest chyba opcja "pomógł" ale to jak na spokojnie się rozejrzę po waszej, a myślę, że teraz i mojej piwniczce pod nazwą piwo.org Pozdrawiam i do usłyszenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaron Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Witam na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 No ładnie, rozpijanie dzieci na całego :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadek Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Witamy.Z postu wynika że synek ma 23 lata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 KEMPES miło Cię powitac, ale ja do niczego Cię nie zmuszałem sam chciałeś. Jeszcze raz powodzenia w sobotę podczas dziewiczego zacierania. JK Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaronVonZuk Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Witamy na forum!!! Powodzenia w działaniach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franekkkk Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Witam i życzę powodzenia podczas zacierania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wnuczek Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Cześć. :) Powodzenia przy zacieraniu. Jak długo będziesz miał ten awatarek? Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piwoznawcy Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Witam, ja tu jestem od dwóch dni a już czuję się jak w domu:-) Fajnie jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Witam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryush Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Witam, ja tu jestem od dwóch dni a już czuję się jak w domu:-) Fajnie jest. Ja też szybko polubiłem to Forum. Najbardziej mnie cieszy przejrzysty wygląd, serdeczna atmosfera i naprawdę rzeczowe, konkretne wypowiedzi, które bardzo ułatwiają start i pozwalają bogacić wiedzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
kempes Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 Dziękuję bardzo za tak miłe przyjęcie do braci piwowarskiej Róbmy swoje Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts