Baksu Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Witajcie Co do piwa - jestem hobbystą, entuzjastą Do warzania piwa ciągnęło mnie od jakiegoś czasu - wreszcie postanowiłem kupić zestaw i zacząć swoją przygodę Na forum będę zamieszczał swoje postępy - szykuje się niezła zabawa. Do usłyszenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Witaj i udanej zabawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiboom Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Witam Łodzianina:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinio113 Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Witam sąsiada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baksu Posted November 26, 2012 Author Share Posted November 26, 2012 Serdeczne dzięki za miłe powitanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Witam z Wlkp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario63 Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
GBLS Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Pozdrowienia i powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymiki Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Powitać krajana ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiboom Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Tylu Łodzian, że można by się kiedyś umówić na panel degustacyjny:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymiki Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Jestem za ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baksu Posted November 27, 2012 Author Share Posted November 27, 2012 Ano można Również jestem za - od razu podłapałbym paru cennych wskazówek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario63 Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 I ja się zgadzam,bo warto wymieniać się doświadczeniami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiboom Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Jak moje piewrsze piwko będzie gotowe do wypicia to chętnie poczęstuje. A i bez tego można się spotkać. Tylko kiedy i gdzie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel1024 Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 okolice Łodzi się kłaniają;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baksu Posted November 27, 2012 Author Share Posted November 27, 2012 Jak moje piewrsze piwko będzie gotowe do wypicia to chętnie poczęstuje. A i bez tego można się spotkać. Tylko kiedy i gdzie:) Bardzo chętnie przyjdę na degustację. Również zapraszam, gdy już moje będzie gotowe, jednak to będzie moja pierwsza warka, więc wiem, że świat nie spodziewa się po niej zbyt wiele Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel1024 Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 spytam ludzi z okolicy skoro są razem... istnieje jakiś wątek dot. właśnie piwowarów z Łódzkiego? wymiana gęstwy z płynnych itp to szansa:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymiki Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Wątku jako takiego nie ma. Było kilka prób spotkania, ale wypaliło tylko jedno. Problemem jest, po pierwsze zgranie wszystkich w czasie, a po drugie lokal, który pozwoli nam przynieść własne piwo. Podczas pierwszego spotkania w De Brasil pozwolono nam zbrać po jednej butelce na głowę. Nie wiem może Piwoteka łaskawiej by na nas spojrzała ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baksu Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 Myślę, że Piwoteka może być dobrym pomysłem Swego czasu organizowane były tam nawet warsztaty piwne, Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiboom Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Można napisać do Piwoteki, myślę że gdyby chcieć tam wpaść w jakiś mniej oblegany dzień, to można by się spokojnie dogadać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baksu Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 Hej Odpisała mi Piwoteka Napisali, że nie ma problemu, tylko muszą wiedzieć kiedy (dzień i godzina) i na ile osób zrobić rezerwację Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiboom Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 O to bardzo dobrze, jedno z główy teraz: Kto? Kiedy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malymiki Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Ja chętnie z tym, że z propozycją terminu nie wyjdę bo pracuję bardzo różnie. Poczekam na Wasze propozycję i się ewentualnie dostosuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek321 Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Witajcie Co do piwa - jestem hobbystą, entuzjastą Do warzania piwa ciągnęło mnie od jakiegoś czasu - wreszcie postanowiłem kupić zestaw i zacząć swoją przygodę Na forum będę zamieszczał swoje postępy - szykuje się niezła zabawa. Do usłyszenia Witaj i zaczynaj, Retkiński Las będzie Cię wspierać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baksu Posted November 29, 2012 Author Share Posted November 29, 2012 Założyłem już "dzienniczek ucznia" - "Simpsonowy Browar po Łódzku" Sprzęt zakupiony - teraz tylko czekać na dostawę i jazda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts