Marusia Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Od lat paru chodzi za mną zorganizowanie spotkania połączone ze zwiedzaniem słodowni w Strzegomiu. Ze zwiedzaniem problemu nie ma, ale na samo zwiedzanie tak trochę łyso przyjeżdżać Proponuję zatem, co następuje: - przyjazd w piątek, wyjazd w niedzielę. Przyjazd dopiero w sobotę też możliwy oczywiście. - nocleg w jakimś fajnym miejscu, w którym nie będzie za drogo i udostępnią nam salę na spożycie własnych piw oraz przygotują jakieś papu - oprócz zwiedzania, które odbyło by się w sobotę, ok. południa, powtórka któregoś z wykładów, które odbyły się w trakcie WWP - sporo osób było chętnych, które się nie załapały. Wprawdzie z wykładowcami jeszcze nie rozmawiałam, ale trudno gadać, jak się terminu nie zna - po części edukacyjnej znowu rozrywkowa - może jakieś piwo uwarzymy - a może tylko wypijemy A teraz pytanie, dla którego założyłam ten temat: Sezon zimowy obfituje w takie wydarzenia jak sesje na studiach, a dla starszych ferie z dziećmi, zatem w ankiecie na zamieściłam zestaw dat, które byłyby nie do akceptacji przez zainteresowanych takim spotkaniem. Kosztów jeszcze nie szacowałam, bo nie wybrałam noclegowni (wybieram się w najbliższym czasie na przeszpiegi), pewnie jakieś 150 - 200 zł max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgoda Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Hmm, 6 godzin jazdy... Podoba mi się. A jakbym jeszcze mógł przy okazji odebrać zamówienie, to by było miodzio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wyvern Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Jestem zainteresowany, tylko nie mam pojęcia kiedy mi pasuje a kiedy nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusia Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 A jakbym jeszcze mógł przy okazji odebrać zamówienie, to by było miodzio. Jakie zamówienie - ja niczego nie sprzedaję - w CP nie siedzę już od początku września Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacer Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Zgoda, od grudnia przejazd od Sycowa do Wrocka będzie trwał 0,5h - zgodnie z przepisami. Teraz nieraz trwa i 1,5h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pero Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 A jakbym jeszcze mógł przy okazji odebrać zamówienie, to by było miodzio. Jakie zamówienie - ja niczego nie sprzedaję - w CP nie siedzę już od początku września Pewnie chodziło o zamówienie złożone w Słodowni Strzegom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidel Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Może wreszcie się gdzieś wybiorę! Czas by był Was obejrzeć na żywo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undeath Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 No to ja będę Co do daty jest mi ona bardzo obojętna... akurat już piwka mi po dojrzewają Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raczek Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Może wreszcie się gdzieś wybiorę! Czas by był Was obejrzeć na żywo. Do Torunia masz tak blisko zapraszamy Fidel Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusia Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 A jakbym jeszcze mógł przy okazji odebrać zamówienie, to by było miodzio. Jakie zamówienie - ja niczego nie sprzedaję - w CP nie siedzę już od początku września Pewnie chodziło o zamówienie złożone w Słodowni Strzegom Pewnie masz rację, ale od czasu do czasu mam telefony z takimi zapytaniami, to dmucham na zimne Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgoda Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 A jakbym jeszcze mógł przy okazji odebrać zamówienie, to by było miodzio. Jakie zamówienie - ja niczego nie sprzedaję - w CP nie siedzę już od początku września Pewnie chodziło o zamówienie złożone w Słodowni Strzegom Pewnie masz rację, ale od czasu do czasu mam telefony z takimi zapytaniami, to dmucham na zimne Koniec dmuchania, chodziło mi o zamówienie na słód ze Strzegomia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusia Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 Zwracam Waszą uwagę, że może niepotrzebnie skomplikowałam ankietę i chodzi w niej o terminy, które Wam NIE pasują Link to comment Share on other sites More sharing options...
uups Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 mi nie pasuje w drugiej połowie stycznia , reszta jest ok i zapewne będe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidel Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Może wreszcie się gdzieś wybiorę! Czas by był Was obejrzeć na żywo. Do Torunia masz tak blisko zapraszamy Fidel Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Wiesz dobrze, że jestem w szkole ;( Będę wracał przez Toruń i jak czas będzie dobry to wjadę do Was. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raczek Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Może wreszcie się gdzieś wybiorę! Czas by był Was obejrzeć na żywo. Do Torunia masz tak blisko zapraszamy Fidel Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Wiesz dobrze, że jestem w szkole ;( Będę wracał przez Toruń i jak czas będzie dobry to wjadę do Was. Trzymam za slowo Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusia Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 Nie pomyliły się wam tematy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferguson Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Jak już będzie podana dokładna data to się określę, ale pewnie nie będzie z tym problemu. Z zamiarem zwiedzenia Słodowni noszę się od jakiegoś czasu. Ba nawet zaproszenie miałem za małą pomyłkę w dostawie Link to comment Share on other sites More sharing options...
banita12 Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Super pomysł Wstępnie się zapisuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belzebub Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 mnie nigdy nic nie pasuje, ale na wycieczkę po słodowni chętnie się zapiszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusia Posted November 29, 2012 Author Share Posted November 29, 2012 Czy osoby, które się zapisały są zainteresowane powtórką któregoś ze szkoleń z WWP? Bo nie będę ludzi ciągać tylko po to, żebyście ziewali na lekcjach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusia Posted November 29, 2012 Author Share Posted November 29, 2012 mnie nigdy nic nie pasuje, ale na wycieczkę po słodowni chętnie się zapiszę. Ja nie zbieram głosów na wycieczkę po słodowni, tylko na spotkanie piwowarów połączone z wycieczką, zatem dookreślij się, proszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belzebub Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 nie wiem czy taką opcję przewidujesz, ale widziałbym się biorącego udział w spotkaniu (połączonym z wycieczką) bez noclegu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winger Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Może warto by było zrobić ankietę do oszacowania ilości osób autentycznie zainteresowanych przyjazdem? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
St. Anger Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 ja się chętnie wybiorę, ale jeszcze nie na 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusia Posted November 29, 2012 Author Share Posted November 29, 2012 (edited) nie wiem czy taką opcję przewidujesz, ale widziałbym się biorącego udział w spotkaniu (połączonym z wycieczką) bez noclegu. Jeśli masz na myśli całe spotkanie, to rozumiem, że jako mieszkający blisko nie jesteś zainteresowany noclegiem. Na razie interesuje mnie, ile osób będzie potrzebowało noclegu, ale, oczywiście, wersja beznoclegowa też jest. Chodziło mi o to, że napisałeś, jakby Cię tylko samo zwiedzanie słodowni interesowało. Może warto by było zrobić ankietę do oszacowania ilości osób autentycznie zainteresowanych przyjazdem? :-) Ja zakładam, że wpisują się zainteresowani - o to prosiłam w pierwszym poście. Edited November 29, 2012 by Marusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts