alealex Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam nowych jak ja uzytkownikow i starych zacieraczy. W kilku slowach mowiac warze (piwo) od ponad roku zaczalem jak wiekszosc od brupakow, przez extrakt, a nastepny krok zacieranie. Mam nadzieje, ze to forum pomoze mi w dalszych krokach. Tyle na przywitanie, pozdrawiam, Alealex. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam i samych udanych warek życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Witaj na forum Rozumiem z wpisu, że kolega zaczynał poza granicami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Witaj ! Samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBLS Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Witaj i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 witaj na piwnym froncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alealex Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Dzieki panowie, zyczenia powodzenia i udanych warek musialy byc szczere. Jestem po ok 10 warkach lepszych, gorszych - i niczego nie wylalem do zlewu jak na razie. Szczerze mowiac nie myslalem, ze ktos czyta wpisy typu 'poznajmy sie'. Witaj na forum Rozumiem z wpisu, że kolega zaczynał poza granicami ? Chmm, poza granicami? nie ja z Irlandii pisze Dobrze miec forum w jezyku ojczystym w zasiegu reki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi