elroy Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Cześć Mam prośbę o komentarze do proponowanych zmian w górnej nawigacji piwo.org. Niebawem przybędą dwie, a może trzy nowe pozycje i nawet właścicielom monitorów o dużej rozdzielczości nie zmieści się to w elegancki sposób. Zresztą i tak co jakiś czas otrzymuję sugestię, że na mniejszych wyświetlaczach i tabletach są problemy z odnalezieniem się wśród linków. Zatem czas na drobne zmiany. Jedynym z rozwiązań jest pogrupowanie linków w sekcje, ale tutaj nie chcę wprowadzać zmian bez konsultacji, bo jak wiadomo może mi się zdrowo oberwać Propozycję znajdziecie w roboczym arkuszu pod linkiem https://docs.google....VTNUlaalE#gid=0 Oraz jak to mniej więcej będzie wyglądać. Czy takie ułożenie i nazewnictwo jest intuicyjne ? ps: kolor zielony w arkuszu, to nowości które się pojawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Menu jest ok, ale czy Wyświetl nową zawartość zostaje po staremu? To była bardzo dobra zmiana swego czasu, bo wcześniej trzeba było za dużo klikać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Tak, oczywiście reszta zostaje po staremu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Jak dla mnie jest ok. Wiele stron ma takie rozwijane menu i poruszanie się po nim nie stanowi problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 idea słuszna, tylko czy aby na pewno 'katalog browarów' powinien sie znaleźć pod 'wiedzą'? dla mnie to 'społeczność'. być może warto byłoby dodać link przenoszący na skróty do innych części serwisu bardzie schowanych (tak jak ma to miejsce w przypadku nowej zawartości forum..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 A widzisz jakieś szybkie linki, które powinny się znaleźć od razu gdzieś na górnym menu a ułatwiłyby życie ? (np w dodatkowej sekcji, coś w stylu "Na skróty") ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Słody, chmiele, style.... etc. Najnowsze galerie, zdjęcia... userzy z regionu (jeśli się da) itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi