lolo Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 (edytowane) dodaję do swoich notatek Dzięki bardzo! Na pewno wypróbuje. Jedną paczkę przeznaczę na górniaka a druga paczkę oddam na dolniaka (może mi się dostanie parę buteleczek). Powiedzmy, że Polskie Ale. Nie przejmuj się aż tak tą datą, jak przechowujesz w suchym, to nic mu nie będzie. Myślałem, że trzeba pilnować tych dat Edytowane 13 Grudnia 2012 przez lolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Myślałem, że trzeba pilnować tych dat Pilnuj przede wszystkim odpowiednich warunków przechowywania słodów niż dat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 słody trzymam w 18* w piwnicy. w suchym miejscu szczelnie zapakowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Jak sucho, to dobrze przechowujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi