pieddro Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Przyznać się: kto w Kraku jest właścicielem srebrnego dajewo espero z czerwonymi drzwiami z boku? Z tyłu piękny duży napis PIWO.ORG :-) zaparkowałeś na ulubionym miejscu parkingowym mojego syna :-) Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Kolega Grzesiek http://www.piwo.org/user/1267-skwak/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Już nie. Samochód oddał na złom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Tz. oddałeś na złom a jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ktoś mu dał drugie życie:) chociaż z tego co wiem był cały czerwony Wysyłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieddro Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ktoś mu dał drugie życie:) chociaż z tego co wiem był cały czerwony No tak. Z czerwoności pozostały tylko drzwi z prawej strony, kufer z tylu z napisem :-) (który tak zwrócił moją uwagę). Cóż, życie po życiu:-) Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 A może to bardziej organy z przeszczepu u biorcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 No ale jak by nie było to już chyba dożywotnio reklama bydzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 No i widać napis dobrze konserwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Pełna kultura. A niby taki zwykły napis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi