leech Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 http://www.tvn24.pl/wiadomosci-poznan,43/wielkopolski-browar-wznowi-dzialalnosc,297175.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mcpol1 Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Oby piwo było lepsze niż w ostatnich latach działalności browaru... No i wypada tylko życzyć powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikhil Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Mam rodzinę w Bojanowie , liczę na dobre piwo także dodatkowe miejsca pracy nie będą tam bez znaczenia. Dwa miesiące temu rozmawiałem z gościem który pilnował całego terenu przez te lata kiedy browar był zamknięty. Można powiedzieć że dzięki niemu wszystko pozostało w stanie nie naruszonym i wystarczy mały remont by browar ruszył pełną parą. Ostatnie lata kiedy było warzone tam piwo to czysta amatorszczyzna , zatrudniony tam browarnik nie był dobrym fachowcem. Zobaczymy jak będzie tam teraz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Pierwsze piwo ma już być w wakacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemo70 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Pierwsze piwo ma już być w wakacje Nawet jak nie będzie warzone na miejscu to przywiozą z Lwówka, nazwą "Bojanowskie" a lud kupi Pan obecny właściciel, przetestował już ten pomysł z "Darłowiakiem" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wajcha Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Znam parę osobób które pracowało wcześniej w tym browarze. Mam nadzieję że piwo będzie lepsze niż u ostatniego właściciela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slotish Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Ruszają prace remontowe http://www.zycie-rawicza.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=5746%3Aw-browarze-ruszyy-prace-porzdkowo-remontowe-&catid=5%3Agmina-bojanowo&Itemid=80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts