reeb Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 nieco osmielony przez Dori... postanowilem popelnic 1-wszy post (wlasny oczywiscie), od co najmniej dwoch-trzech lat jestem biernym fanem pifka domowej 'roboty' a to za sprawa hmm.. pewnego znanego portalu-forum promujacego ten trunek oraz degustacji cudzych wyrobow mam nadzieje, ze czas i 'okolicznosci przyrody' pozwola dolaczyc -aktywnie- do grona warkowiczow pozdr. &P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 nieco osmielony przez Dori... postanowilem popelnic 1-wszy post (wlasny oczywiscie),od co najmniej dwoch-trzech lat jestem biernym fanem pifka domowej 'roboty' a to za sprawa hmm.. pewnego znanego portalu-forum promujacego ten trunek oraz degustacji cudzych wyrobow mam nadzieje, ze czas i 'okolicznosci przyrody' pozwola dolaczyc -aktywnie- do grona warkowiczow pozdr. &P Witam i mam nadzieję, że niebawem podzielisz się wrażeniami z pierwszego warzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Witamy serdecznie Baw się dobrze i pamiętaj, że w pomożemy przy warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reeb Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 ...i mam nadzieję, że niebawem podzielisz się wrażeniami z pierwszego warzenia u mnie 'niebawem' jest hmm... nieco wzgledne w kazdym badz razie PLAN jest, a to najwazniejsze. kwestia wygospodarowania czasu... ...pomożemy przy warzeniu na obecnym etapie licze na wsparcie mentalne jak na razie to czynie silne ruchy w kierunku dosprzetowienia warzelni ... po uprzednich wyczynach sprowadzono moje experymenta do poziomu garazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 po uprzednich wyczynach sprowadzono mojeexperymenta do poziomu garazu A cóż to wyczyniałeś w domu, że spotkała Cię taka kara ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reeb Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 uskuteczniam(lem) domowy wyrob wedlin mimo iz efekt koncowy jest akceptowany przez hmm... wszystkich domownikow, to w samym akcie stworzenia dzielnie sekunduje i popiera mnie jedynie kot... z wiadomych przyczyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacorregis Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 hhh wędlinka, piwko widzę że jesteś miłośnikiem domowej gastronomi chwali Ci się i to bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reeb Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 to byl raczej akt desperacji przestalo mnie zwyczajnie bawic, to ze po dwoch dniach nie moglem znalezc 'marketowej' szynki w miejscu, w ktorym ja pozostawilem pomijajac fakt jej samoistnego 'przemieszczania' pozostala kwestia jej watpliwego aromatu i koloru... a piwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 z wędlinami mam to samo uczucie - co prawda nie bawię się w wyrób jakichś specjalnych wędlin tylko piekę schab czy, też karkówkę i mam do kanapek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reeb Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ... wyrób ... to zdecydowanie prostsze przynajmniej teoretycznie i nie jestes zdana na fanaberie drozdzy... aaaa i balingometr zbedny ... ale warto posiadac kota i garaz... tak na wszelki wypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ... wyrób ... to zdecydowanie prostsze przynajmniej teoretycznie i nie jestes zdana na fanaberie drozdzy... aaaa i balingometr zbedny ... ale warto posiadac kota i garaz... tak na wszelki wypadek No nie wiem, dla mnie chyba jednak produkcja piwa jest prostsza Garażu się wkrótce dorobię, a i kotów sporo sie w pobliżu wałęsa Ja mam o tyle komfortową sytuację, że nikt mi się do kuchni nie wtrąca, wręcz przeciwnie mój mąż omija ją szerokim łukiem (no chyba, że idzie po piwko do lodówki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reeb Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 wręcz przeciwnie mój mąż omija ją szerokim łukiem (no chyba, że idzie po piwko do lodówki ) to tak jak ja i kot:) na GPS-sie jej nie ma... wiec nie istnieje piwo na wszelki wypadek tez trzymam w garazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 to tak jak ja i kot:)na GPS-sie jej nie ma... wiec nie istnieje piwo na wszelki wypadek tez trzymam w garazu w to, że Ty omijasz kuchnię to jeszcze uwierzę, ale że kot robi to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reeb Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 [...ale że kot robi to samo... w jego przypadku to kwestia bezpieczenstwa w garazu przynajmniej nie grozi mu watpliwa przyjemnosc wyladowania w zmywarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacorregis Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 A jakim cudem kot wylądował w zmywarce? bo chyba nie chciał się wykąpać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reeb Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 zadbal o to skutecznie krzys, moj 4-letni syn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi