gsb Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Przepraszam, ze tak pozno, ale... nie zauwazylem dziau! Otoz, nazwam się Grzegorz, jestem z Wroclawia - muzykuję na basie rockowo (www.dustblow.com, zapraszam) w dwoch zespolach, plyte wydalem w ub. roku, i sie nawet podoba krytykom Tak piwowarsko to lubie dobre piwo (ostatnio męcze Czarnków - Noteckie - pysznosciowka!) i chcialem sprobowac zrobic swoje. Na razie wychodza jak wychodza, sa do wypicia, ale nie wiem czemu smierdza kanałem (zupelnie jak nie piwo!) - to bedzie znak rozpoznawczy mojego browaru Pozdrowionka dla tych, ktorzy znoszą moje głupawe pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Witaj witaj Powiedz od razu, czy to Ty Jak tak, to szacunek za skoczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsb Opublikowano 15 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 niestety ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam skoczność faktycznie imponująca A co do piwowarstwa to pytaj jeśli tylko masz jakiekolwiek wątpliwości, jak widzisz zawsze staramy się odpowiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Na razie wychodza jak wychodza, sa do wypicia, ale nie wiem czemu smierdza kanałem (zupelnie jak nie piwo!) - to bedzie znak rozpoznawczy mojego browaru Ten zapach, tudzież zapach brudnej ściery czy mokrej szmaty może być dowodem utlenienia. Spróbuj wyeliminować niepotrzebne natlenianie brzeczki i młodego piwa np. przy rozlewie. Oczywiście witam, niemal krajana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam, do następnej warki bardziej sie przygotuj. Dezynfekcja sprzętu, czystość i czystość. To co pisze KOPYR również weź pod uwagę. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsb Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Czyszcze chyba bardziej niz potrzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Szkoda by było następnej warki. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi