pepo Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 i jest 180 km? biegiem chyba coś koło 120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 ale jest pod górkę po za tym większy problem wrócić niż dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 ale jest pod górkę po za tym większy problem wrócić niż dojechać z Lublina do Warszawy będziesz miał z górki Poza tym czy wszyscy już gotowi? ja już przygotowuje plecak z butelkami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 zwarty i gotowy dozobaczyska jutro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 może ktoś potrzebuje gęstwy breferm blanche zebranej dziś? druga fermentacja po pszeniczniaku 11 blg. Mógłbym zabrać słoik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 A dużo nas będzie tak ogólnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Na drożdże Ja byłbym chętny, w zamian mogę się podzielić nottingham'ami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Na drożdże Ja byłbym chętny, w zamian mogę się podzielić nottingham'ami. dobra , słoik przyniosę. na nottinghamy nie mam jeszcze pomysłu. i fermentora, bo wszystkie 5 jest pełnych.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilko Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Nie miałem odwagi przyjść z pustymi rękami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 quźwa! facet! to po to targałem kega? i inni wiecej piwa niż byli w stanie wypić?...... no coment! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 sorry.... sie zdenerwowałem... ochłonołem odrobinę... wiec nastepną razą przychodzisz! nie liczy sie to czy masz piwo czy nie! było jak zawsze! mega! dzieki wszystkim za przybycie! do zobaczyska na kolejnym spotkaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piast145 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Było fajnie do zobaczenia następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 ajajaj dlaczego mnie głowa boli? a tak na poważnie, do warzenia panowie i panie. i bez wymówek, następnym razem ma być nas więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 ajajaj dlaczego mnie głowa boli? Ja wiem !!! Za dużo piwa Dzięki wszystkim za spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 To fajnie, że się udało kolejne spotkanie. Zróbcie kiedyś otwarty pokaz warzenia to będzie więcej odwiedzających przy kolejnych spotkaniach. Lublin to duża aglomeracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 To fajnie, że się udało kolejne spotkanie. Zróbcie kiedyś otwarty pokaz warzenia to będzie więcej odwiedzających przy kolejnych spotkaniach. Lublin to duża aglomeracja. Dobry pomysł tylko pewnie gdzieś na wiosne. Ja bym się chętnie podjął takiego zadania tylko nie mam garnka elektrycznego ani taboretu gazowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Mi się też podobało Dziękuję wszystkim za świetny wieczór, już myślę o kolejnym spotkaniu. Co do pokazu warzenia, to od jakiegoś czasu chodzi mi to po głowie. Myślę, że początek kwietnia (po Wielkanocy) to rozsądny termin. A tak w ogóle, to dlaczego wszyscy przynieśli więcej piwa niż byli w stanie wypić? już wiem! To przez nieobecnego Wilko, musieliśmy wypić też jego przydział i stąd ten poranny ból głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilko Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Kurcze, narozrabiałem. Przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Przyłączam sie do podziekowań za spotkanie w super miłej atmosferze. Wiosna zbliża się wiekimi krokami co stawarza plenerowe możliwości spożycia przy grillu następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 chomiczon, grodzisz super! a czyje było oznaczone na kapslu 1/13? jakiś koźlak, dubel? właśnie spożywam mniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piast145 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 To moje fajnie ,że smakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 a ja sie boję otwierać (na tygodniu... hehehe) bo dwu litrowa buteleczka.... pewnie by raz dwa poszła.... a rano trzeba do pracy wstawać opcja pokazu warzenia już była pobieżnie dyskutowana.... ale to pewnie jak się cieplej zrobi... i będzie można bez obaw o odmrożenia zająć lokum w którym odbywał sie konkurs.... grill? gdzie kiedy? - kega przytargam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Tylko tym razem poproszę nie wtedy kiedy mam urlop w górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi