elroy Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Szukam po browarze co by tu ciekawego wystawić, ale biednie. Może macie jakieś pomysły które można byłoby wspólnie piwowarsko uskutecznić? edit: wiem! Randka z Jadwigą, tylko z racji wąskiego grona wielbicieli może nie zaskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Wspólne warzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Może jakiś pokaz warzenia z uczestnictwem/pomocą publiki i póżniej degustacją tego, co uwarzycie razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jadwiga na L4, niedomaga nie da się namówić. Może, jakiś pokaz, nauka warzenia w dowolnym miejscu /wybranym punkcie/ w Polsce, gdyby co to ja taki punkt zgłaszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ja jestem jak najbardziej za. Warzenie + degustacja do bólu + na kaca poranny bieg do Parowozowni albo jeszcze dalej za "baną" P.S. Tak przypuszczałem, że Jadwinia nie domaga, chyba "zupa była za słona ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nie wiem co to by mogło być, ale ja mogę przekazać jakieś swoje piwo, np. porter bałtycki - zwycięzcę konkursu im. S. Pahlke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Na allegro takich trunków nie można wystawiać. Rok temu zrobiłem pokaz warzenia, fajnie bo wygrał znajomy i zrobiłem mu ten pokaz dopiero w maju - takie opóźnienie. Ale kaska na Orkiestrę wpłynęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 @Przemo70 w sumie ja bym chętnie te Wolsztyńskie parowozy pooglądał widziałem ostatnio w tv i wydawało się ciekawe, gorzej z bieganiem (jestem miszczem krótkiego dystansu) Może po prostu podrzucę jakąś kwotę przelewem na WOŚP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 U mnie, na lokalną licytację, bardzo chętnie łyknęli piwo ( oprócz wspólnego warzenia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Sztab WOŚP na mojej wichurze zgodził się z dużym uśmiechem na pomysł sprzedaży "warzenia piwa domowego" z moim udziałem (zresztą zaispirował mnie ten właśnie wątek do tego). Kasa zasili oczywiście konto WOŚP. Ale mam kilka pytań do Kolegów: - macie może jakiś wzór tekstu/ogłoszenia/grafiki, związanego z aukcją "Warzenia" na WOŚP? Jak to po prostu napisać? - jakie kwoty były zapłacone? - czy uwarzone piwo ze "zwycięzcą" można bez przeszkód prawnych wystawić na aukcje w przyszłym roku? Ponieważ czasu mało to proszę o wszelkie uwagi, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 (edytowane) http://aukcje.wosp.o...alenica-i754323 http://aukcje.wosp.org.pl/kufel-z-browaru-anteks-opalenica-i754413 Edytowane 11 Stycznia 2013 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Dzięki anteks, wystawiasz tylko 1szt.? Tego "warzenia" nie wystawię na alledrogo, chodzi mi o jakiś papier/kupon czy coś takiego, na którym wydrukowałbym wszelkie informacje. Zwycięzca aukcji na realnej imprezie (jeżeli taki się znajdzie) będzie miał taki "dowód" zakupu. Chodzi mi właśnie o propozycje tekstu na ten "kupon" (czy jak go zwał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 - czy uwarzone piwo ze "zwycięzcą" można bez przeszkód prawnych wystawić na aukcje w przyszłym roku? Nie przesadzaj, daj że temu zwycięzcy spróbować tego co sam uwarzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Dzięki anteks, wystawiasz tylko 1szt.? Tego "warzenia" nie wystawię na alledrogo, chodzi mi o jakiś papier/kupon czy coś takiego, na którym wydrukowałbym wszelkie informacje. Zwycięzca aukcji na realnej imprezie (jeżeli taki się znajdzie) będzie miał taki "dowód" zakupu. Chodzi mi właśnie o propozycje tekstu na ten "kupon" (czy jak go zwał) Są dwa kufle, ale jeszcze coś dorzucę Możesz wydrukować i dać organizatorom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 @Anteks a jak wylicytuje ten kufel to dorzucisz jakieś piwo gratis?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 @Anteks a jak wylicytuje ten kufel to dorzucisz jakieś piwo gratis?? TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Nie przesadzaj, daj że temu zwycięzcy spróbować tego co sam uwarzył A jak będzie zwyciężczyni to co robić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kto jeszcze chętny, taka okazja już sie nie powtórzy http://aukcje.wosp.org.pl/listing?sellerId=2469812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Moje "warzenie" wylicytowano za 200zł, zapłaciły 2 pary - będzie fajna impreza Swiaderny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Pierwsze gadżety poszły, pojawiły się "gorące"nowości dostępne tylko na tych aukcjach, zapraszam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi