elroy Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Witajcie Postanowiłem zmienić główną stronę piwo.org na lżejszą i prostszą. Czy słusznie to się okaże Prosiłbym Was jednak o informacje, jeżeli odkryjecie błędy lub inne nieprawidłowości w działaniu. Będę zobowiązany elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ciekawsze rozwiązanie, ale czy przejrzystsze? Zobaczymy... Na razie mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ambus Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 hmmm ciekawie to wyglada, tylko chwile zajeło mi zanim sie połapałem co gdzie i jak, no ale tak ogólnie to fajnie to wygląda no i po pewnym czasie wszystko staje sie jasne gdzie coś może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ja jak na razie mam jedną malutką uwagę: format daty w komentarzach jest jakiś dziwny "8.19.2007" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ja jak na razie mam jedną malutką uwagę: format daty w komentarzach jest jakiś dziwny "8.19.2007" Amerykański niestety, ale już się biorę do poprawki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ja jak na razie mam jedną malutką uwagę: format daty w komentarzach jest jakiś dziwny "8.19.2007" Amerykański niestety' date=' ale już się biorę do poprawki:)[/quote'] Sekundunia A w których komentarzach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Ja jak na razie mam jedną malutką uwagę: format daty w komentarzach jest jakiś dziwny "8.19.2007" Amerykański niestety' date=' ale już się biorę do poprawki:)[/quote'] Sekundunia A w których komentarzach ? pod zdjęciami np. chmielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Amerykański niestety' date=' ale już się biorę do poprawki:)[/quote'] Sekundunia A w których komentarzach ? pod zdjęciami np. chmielu W porządku - gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi