bielok Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Nie przesadziłeś z dodatkami? Chyba będzie to piwo naprawdę AROMATYCZNE. Czekam na efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Te drożdże T - 54 lubią zostawiać jeszcze tekie korzenne posmaki, będzie ładny mix. Może być ciekawe w smaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 78 °C - i wysładzanie które poszło jak burza dzięki łusce z słodu owsianego Hmmm, no to ciekawe, może by zacząć dodawać kilkanaście procent owsa, nawet w formie niesłodowanej, dla tej łuski właśnie :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Warka #33 - Skośnooki - piwo w stylu american lager Chmiel: 15 g magnum 15 g lubelski Po konsultacjach z JKocurkiem na GG nastąpiło chmielenie (60'): 0' -magnum 55' - lubelski Nie dodałeś, że ten Magnum miał rok i że przechowywany był w nienajlepszych warunkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twawrzyniak Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Mam pytanie do warki 33.Z piwami dolnej fermentacji mam krótką przygodę.Zrobiłem pilsa i portera na 34/70.Zastanawiałem się jak warzyć dolniaki gdy ociepli się w piwnicy.Myślałem o Californian lager (temp. fermentacji 14-20°C - za Browamator) Używasz tutaj tych drożdży.Czy masz jakieś doświadczenia z tymi drożdżami? Centrum Piwowarstwa podaje temperaturę fermentacji dla nich 9-14°C . Kto ma rację? Dzięki za podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 wygląda jak mój zaczyn na chleb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 (edytowane) wykasowane Edytowane 4 Maja 2011 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się