Pierre Celis Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Propagowanie kultury piwa, łączenie piwa z jedzeniem, przemycanie potraw wegetariańskich do świata mięsożerców, no i oczywiście dobra zabawa, to cele wspólnego projektu piwowarów – Agi i Tomka. Czytaj całość na blogu autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Pierwsza potrawa Agi. [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Najlepszy był kot walczący z psem w tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Tak, to są moi asystenci. Niewiele z nich pożytku, ale przynajmniej zwracają na siebie uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 A asystenci to też bez mięsa? Bo upasione chłopaki/dziewczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 AgaL sprzęt nie pozwala na lepszą jakość (720p)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 A asystenci to też bez mięsa? Bo upasione chłopaki/dziewczyny. One nie są upasione, to kamera pogrubia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 AgaL sprzęt nie pozwala na lepszą jakość (720p)? Nagrane jest w HD, ale przepustowość mojego internetu nie pozwala wysyłać większych plików. Trwało by to do końca świata i jeden dzień dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 To czas zmienić dostawcę internetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 "Samotny biały żagiel"- to na myśl mi przychodzi gdy Agi dzieła podziwiam. Nie ma nic przeciwko, a nawet popieram, jednak zostanę przy golonce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 "Samotny biały żagiel"- to na myśl mi przychodzi gdy Agi dzieła podziwiam. Nie ma nic przeciwko, a nawet popieram, jednak zostanę przy golonce . Oj tam, oj tam. Raz golonka, raz placek z warzywami. Kropla drąży skałę. A ja wolę być samotnym białym żaglem niż gnieść się w tłoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ja tam uwielbiam mięso, ale dobrą potrawą wegetariańską nie pogardzę i na pewno wypróbuję ten przepis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Kropla drąży skałę. A ja wolę być samotnym białym żaglem niż gnieść się w tłoku Dlatego popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Placek, jak placek, takie zakapiorskie jedzenie. A'propos, Aga nie jest samotnym żaglem. Tą potraw na pewno wplotę do swojego repertuaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Aga wie co robi, super żarcie wychodzi z jej przepisów. Teraz przetestujemy pomysły Tierro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Placek, jak placek, takie zakapiorskie jedzenie. A'propos, Aga nie jest samotnym żaglem. Tą potraw na pewno wplotę do swojego repertuaru. No właśnie specjalnie dla Ciebie - od bieszczadzkiego zakapiora dla rabczańskiego zakapiora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Aga Super wpis i film gratuluję i czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Tieroo a ty co się ociągasz brak ci Weny ! Do roboty, bo chcę spróbować dobrego mięska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 MIĘĘSSA, MIĘĘSSA, MIĘĘSSA, przepraszam za pierwotne instynkty ale czakam z niecierpliowścią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Świetne wideo Aga. Te "warzywka" które ty robisz to w/g mnie jest wersja ratatouille! Ja robię dwie wersje ratatouille: jedna dla "dorosłych" dla mnie i dla żony, a druga uproszczona dla dzieci, jako podstęp żeby jadły więcej warzyw (poza marchewką) Edytowane 23 Stycznia 2013 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Świetne wideo Aga. Te "warzywka" które ty robisz to w/g mnie jest wersja ratatouille! Ja robię dwie wersje ratatouille: jedna dla "dorosłych" dla mnie i dla żony, a druga uproszczona dla dzieci, jako podstęp żeby jadły więcej warzyw (poza marchewką) A tak, masz rację Scooby. Taki ratatuj To się nazywa kuchnia fusion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Tym razem padlina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Tym razem padlina. Co ten Tomek z tego byka wyciągnął ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Dobra padlinka nie jest zła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Ja pierdziu, musiałem po mopa polecieć żeby ślinę zetrzeć z podłogi Ale mi smaka narobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się