nms007 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Pierwsze "zacieranko" nie mogło pozostać bez etykiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 dla kolekcjonerów, z błędem "...z osdem drożdzowym..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 dla kolekcjonerów, z błędem "...z osdem drożdzowym..." tak wiem - moi cenzorzy już wychwycili ten błąd w wersji do druku jest już to poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 jak tylko się, wyleży to odstawimy dla zaprzyjaźnego piwowara butelczynę (na razie dziwnie rokuje, bo jakieś mentnawe, przy rozlewie słodowe lekko słotkawe, po tygodniu lezakowania w butelce już wytrawne i mocne ziola od chmieli, jakoś te danstary mocno żrą tak jak z RIS'em obawiamy się że za mocno pójdą ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 kolejna warwczka w tym sezonie doczekała sie etykietki i kilka starych z ubieigłego sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krtex Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Czyżby IPA i AIPA (dwie pierwsze etykiety) z browaru Absztyfikant były robione w AutoCADzie? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Amerykańska Pszenica typu Coffee Milk Stout? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 a faktycznie duże uchybienie (błąd powsał ponieważ etykieta powsawała na bazie mojego szablonu), szacunek, ale piwka już nie ma więc to jest historia pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pralat Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Etykiety z mojego browaru zgodnie z kolejnością powstawania warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Czyżby IPA i AIPA (dwie pierwsze etykiety) z browaru Absztyfikant były robione w AutoCADzie? xD Dokładnie :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Podczas zacierania temperatura zatrzymała się na 66,6 C dlatego piwko doczekało się takiej etykiety: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) Dwie nowe ode mnie Edytowane 7 Listopada 2013 przez Usiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sigman Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) Oto etykiety do piw, które jak dotąd uwarzyłem. Mam jeszcze 2 inne, do przyszłych piw, ale zaprezentuję je dopiero wtedy, gdy zostaną one uwarzone. Wrzucam na zewnętrzny serwer, bo gdy dodaję obrazki jako załączniki, są zmniejszane i kompresowane. Dodam jeszcze, że informacje o składzie itp. umieszczam na osobnych kontretykietach Edytowane 15 Października 2013 przez Sigman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hap Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Ostatnie etykietki jakie zrobiłam dla kolegi wika : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Podczas warzenia w radyjku leciała muzyczka MerC 'N CeZik - Forfiter blues więc Bitterek otrzymał taka etykietkę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Mało czytelna ta czcionka z opisem. Mały 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pralat Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) Nowa etykieta z mojego browaru. Nazwa piwa pochodzi z łódzkiej gwary, na etykiecie widać jednego z najsłynniejszych łodzian - Misia Uszatka. Edytowane 26 Października 2013 przez pralat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Pszeniczka na leżakowaniu z następującą etykietką (na etykiecie gość rozrabiający w naszych słodach) Czcionka opisu w innym stylu i chyba bardziej czytelna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln0101 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 poranna nuda przed pracą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) poranna nuda przed pracą Zmień pilznienski na pilzneński i będzie OK Pszeniczka na leżakowaniu z następującą etykietką (na etykiecie gość rozrabiający w naszych słodach) Czcionka opisu w innym stylu i chyba bardziej czytelna Logo browaru Edytowane 29 Października 2013 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hap Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Ostatni projekt do naszego stouta:) Przywieszka zrobiona w technice druku wypukłego (linoryt) służy tez jako wafel pod szklanke trawiata i Usiu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hap Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 I kolejne zabawy z etykietami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Ostatni projekt do naszego stouta:) Przywieszka zrobiona w technice druku wypukłego (linoryt) służy tez jako wafel pod szklanke Bardzo fajnie się to prezentuje I jaki szpan wśród zanajomych. ps. Oby piwo był tak dobre jak oprawa wizualna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trawiata Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 I kolejne zabawy z etykietami: Oglądam i z podziwu wyjść nie mogę macie talent dla mnie zrobienie takiej etykiety to czarna magia. A tak na marginesie to jak je robicie może podpowiecie jakiś fajny programik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) A tak na marginesie to jak je robicie może podpowiecie jakiś fajny programik photoshop a jeśli się nie ma można skorzystać z darmowego getpaint.net lub gimp fonty: dafont.com Edytowane 29 Października 2013 przez cml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi