reeb Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 tak niesmialo sie pytam, czy jest mozliwosc by po napisaniu odpowiedzi w watku nastepowala automatyczny subskrypcja? teraz zdaje sie nalezy wyraznie to zaznaczyc w opcji... pod postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 tak niesmialo sie pytam,czy jest mozliwosc by po napisaniu odpowiedzi w watku nastepowala automatyczny subskrypcja? teraz zdaje sie nalezy wyraznie to zaznaczyc w opcji... pod postem Jeżeli chcesz śledzić wątek, to zaznaczasz go jednorazowo w opcji pod postem i teraz za każdym razem, jak pojawi się coś nowego dostaniesz info na maila Niestety nie można ustawić tak, aby każda odpowiedź skutkowała subskrypcją wątku. Czy o to chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reeb Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 nieee, chodzi o to, ze jak odpowiem w danym watku, lub napisze nowy to nastapi jego automatycznie subskrypcja, bez koniecznosci zaznaczania opcji... "Subskrybuj ten wątek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 nieee,chodzi o to, ze jak odpowiem w danym watku, lub napisze nowy to nastapi jego automatycznie subskrypcja, bez koniecznosci zaznaczania opcji... "Subskrybuj ten wątek" Rozumiem już o co Ci chodzi. Generalnie nie ma takiej możliwości na tym forum. Musisz to czynić ręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilko Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja też o subskrypcji ale z innej strony. Czy jest możliwość wyłączenia mailowego powiadomienia o nowym poście w subskrybowanym wątku? Mi osobiście w zupełności wystarcza opcja 'Pokaż Twoje subskrybowane wątki', a do tego na forum zaglądam częściej niż na pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja też o subskrypcji ale z innej strony. Czy jest możliwość wyłączenia mailowego powiadomienia o nowym poście w subskrybowanym wątku? Mi osobiście w zupełności wystarcza opcja 'Pokaż Twoje subskrybowane wątki', a do tego na forum zaglądam częściej niż na pocztę. Nie da rady niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilko Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nic to, będę z tym żył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi