Maryush Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Na portal wchodzę najczęściej przez stronę główną.. i tam przycisk Forum mam skrajnie po prawej... Natomiast buszując po Forum, gdy chcę wrócić na stronę główną Forum to przycisk do tego jest skrajnie po lewej stronie.. Już nie raz się przez przypadek Wylogowałem, bo na miejsce pierwotnego Forum wskoczyło Wyloguj. Elroy, czy da się coś tu zreorganizować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Poprawiłem, bo w sumie masz rację, panowała tam pewna niekonsekwencja. Teraz jest to bardziej ujednolicone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Na portal wchodzę najczęściej przez stronę główną.. A ja najczęściej wchodzę na piwo.org poprzez Nowe Posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi