korzen16 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Warzę od 11 lat, to dopiero wq...a Nie pozostaje mi więc nic innego, jak cieszyć moim drugim sezonem - wygląda na to, że każdym kolejnym będzie tylko gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) W Grodzisku mój Grodzisz odpadł a w Żywcu 2 miejsce ps czekam na metryczki by porównać oceny Edytowane 21 Czerwca 2014 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Mój w Grodzisku był drugi, w Żywcu pierwszy, wiec jakaś powtarzalność wyniku jest. Może w Grodzisku poszła jakaś lewa butelka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dewasto Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) W Grodzisku mój Grodzisz odpadł a w Żywcu 2 miejsce ps czekam na metryczki by porównać oceny Mój w Grodzisku był 14-ty Może powinienem spróbować na birofilie. Ech załamałem się. A coś z metryczkami z Grodziska się nie spieszą. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez Dewasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 W Grodzisku mój Grodzisz odpadł a w Żywcu 2 miejsce ps czekam na metryczki by porównać oceny Będzie wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Porównamy listę finalistów z obu konkursów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Czesław w żywcu w Grodziskie miejsce numer 14. bożesztymój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Czesław w żywcu w Grodziskie miejsce numer 14. bożesztymój Felerna butelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Felerna butelka odczepcie się od tych sędziów! człowiek nie kaktus na**** się może Edytowane 23 Czerwca 2014 przez dori Proszę nie używać wulgaryzmów na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Felerna butelka odczepcie się od tych sędziów! człowiek nie kaktus naj**** się może W którym miejscu czepiam sie sędziów? Edytowane 23 Czerwca 2014 przez dori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Anteks, dziś wieczorem założę temat ''receptury grodziskie 2014r'' każdy kto zechce wpisze swoją i porówna z innymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Anteks, dziś wieczorem założę temat ''receptury grodziskie 2014r'' każdy kto zechce wpisze swoją i porówna z innymi. Moje wszystkie receptury są dostępne na browar.biz Grodziskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Gratulacje, Anteks, należało Ci się! Odnośnie mego Grodzisza, cóż jestem mocno zdziwiony i nieco rozczarowany. Ale powiedzmy, że na otarcie łez udało się co innego ugrać, więc jakoś przeżyję anteks i bart3q 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) W 2007 w Żywcu w kategorii Grodziskie III miejsce, 2014 II miejsce, 2021 ? Edytowane 23 Czerwca 2014 przez anteks marekch2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwzd Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zdejmą kategorię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 W 2007 w Żywcu w kategorii Grodziskie III miejsce, 2014 II miejsce, 2021 ? Wolno... ale konsekwentnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Dzień Ojca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) @bnp Zgadzam się, że każde forum ma swoje lepsze i gorsze okresy. Niestety z moich obserwacji wynika, że często wraz z dużym i gwałtownym wzrostem nowych użtykowników spada poziom merytoryczny i kulturalny danego forum. Spędzałem niegdyś mnóstwo czasu (przez jakieś 6 lat) na pewnym forum motoryzacyjnym. Znałem kupę ludzi w realu, spotykaliśmy się z często, z większością w zasadzie na co dzień. Forum niestety zaczęło schodzić na psy a towarzystwo się skłóciło i 'rozmyło'. Powód najprotszy z możliwych - pieniądze. W związku z dużym zainteresowaniem podobną tematyką z weekendowego hobby stało się to dla wielu zwyczajnym sposobem na zarabianie kasy. Jeden otworzył warsztat, drugi sklep, trzeci sprowadzał auta, jeszcze ktoś części a inny organizowal imprezy komercyjne. Działo się tak zarówno na szczeblu lokalnym jak i ogólnopolskim. Ludzie zaczęli obgadywać jeden drugiego, oczerniać, oskarżać itp - wiadomo - konkurencja. Odnoszę wrażenie że piwowarstwo domowe wkracza w ten etap Edytowane 6 Listopada 2014 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (edytowane) / Edytowane 6 Grudnia 2014 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 W Grodzisku mój Grodzisz odpadł a w Żywcu 2 miejsce ps czekam na metryczki by porównać oceny Dużych różnic nie było sugarsweet 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ani sie człowiek nie obejrzy a tu już stuknęło 8 lat na forum karkan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 przetestowałeś może ta torbę izolacyjną ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Degustacja mojego zwycięskiego Grodziskiego z IXGKPD bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 zacny pokal milordzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Krauzy wracają do łask Ponoć już brakuje w marketach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi