Skocz do zawartości

anteks piwowarzy


Rekomendowane odpowiedzi

  • 2 tygodnie później...

Warka 196 01.03.11

Skład

 

Pilzneński 6500g

carahell 500g

Marynka 40g

Lubelski 40g

 

Zacieranie

 

62°C 30min

72°C 45 min

 

Gotowanie 70 min

 

0' Marynka

60' Lubeski

 

Zadane gęstwa W34/70

Edytowane przez anteks
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Warka 198 Dolniak warzone 16.03.11

Skład

- Pilzneński 5000g

- Carahell 300g

- Marynka 25g

- Lubelski 60g

Zacieranie

- 55°C 15min

- 62°C 15min

- 72°C 60min

Gotowanie 60 min

- 0' Marynka

- 30' 40g Lubelski

- 50' 20g Lubelski

Wyszło 29l 11blg

Edytowane przez anteks
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

No to dzisiaj jedziemy z Lagerem Wiedeńskim

Warka 199 Lager Wiedeński

Skład

-Wiedeński 2500g

- Monachijski 2000g

- Special B 100g

- Marynka 20g

- Lubelski 40g

Zacieranie

- wsypane go 55°C podjazd do 62°C

- 62°C 40min

- 72°C 40min

Edytowane przez anteks
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.