elroy Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Daj znać jakie efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jak mawia klasyk "Jeśli nie wiadomo o co chodzi to na pewno infekcja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jak mawia klasyk "Jeśli nie wiadomo o co chodzi to na pewno infekcja" Dlatego ja bym wylał, ale ja to jestem zboczony pod tym względem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slonx Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Jak mawia klasyk "Jeśli nie wiadomo o co chodzi to na pewno infekcja" Dlatego ja bym wylał, ale ja to jestem zboczony pod tym względem. No to wylewam, systematycznie, po butelce. Najpierw do kufla, potem do gardła i trochę mnie martwi, że tak szybko się kończy A tak poważnie, to jestem niemalże pewien, że to nie jest infekcja, tylko coś w wodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rayos Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 A tak poważnie, to jestem niemalże pewien, że to nie jest infekcja, tylko coś w wodzie. Zgadzam się z Tobą. Dzisiaj nad ranem skończyłem warzyć warkę. Nie zdążyła nawet dobrze ostygnąć a nalot już się pojawił. A przypuszczenia się mniej więcej pokrywają, bo nawet filtr do wody brita z tym sobie nie radzi. Herbaty pod względem estetycznym są obrzydliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi