wyvern Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 A możesz chociaż orientacyjnie powiedzieć, kiedy reszta kategorii się wypełni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltkj Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Klucze są przesyłane do mnie ręcznie przez autora, więc promocja będzie aktywna ponownie od poniedziałku. Ktorego poniedzialku, dzis wtorek i ani wczoraj ani dzis ..kluczykow w sklepiku ...brak! jk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Musimy poczekać 2-3 dni niestety. W/w promocja będzie oczywiście aktywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Czekając na BS2 zawsze można kupić nica, w całkiem okazyjnej cenie jest w sklepiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 5kilo nic poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 5kilo nic poproszę A wiecie jakie jest naukowe wytłumaczenie co to jest "nic" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 No właśnie nie wiadomo jaka jest gramatura tego nica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_P Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 A wiecie jakie jest naukowe wytłumaczenie co to jest "nic" ? pół litra na dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 No właśnie nie wiadomo jaka jest gramatura tego nica Jak mówił ś.p. Ksiądz Tischner "Nic, to jest połówka na dwóch" Jejski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniu Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Czy Beersmitha w promocyjnej cenie można jeszcze zamawiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Tak, od 3.06 będzie znowu dostępny w promocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzanek Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 będzie czy nie będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Będzie będzie. Wysłałem już co trzeba i czekam na zwrotkę (nie wiem jaką mają strefę czasową i mam nadzieję, że nie trafiłem na środek nocy). Wiem, że się to strasznie przesunęło w czasie, ale prosiłbym o jeszcze troszkę cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzanek Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Super. No to czekamy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Ostatnia promocyjna partia kluczy do Beersmitha dodana i możliwa do zakupu w Sklepiku Przy okazji przypominam, że proces jest automatyczny (o ile skorzystamy z e-płatności) a klucz można znaleźć w zakładce Panel Klienta w górnym menu, lub na skróty http://www.piwo.org/index.php?app=nexus&module=clients Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Szefie a kiedy koszulki??? Czekam nie cierpliwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Wiedziałem, że ktoś poruszy ciężki temat Dajcie mi jeszcze z 31 dni a będziecie zadowoleni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędruś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 no to ostało ci jeszcze 30 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 czekam na koszulki !! za 30 dni lud wzniesie krzyk jak ich nie będzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 A mi się marzy koszulka forumowa z logiem, aczykolwiek jestem pewny że pozostanie w sferze marzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 To akurat najmniejszy problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzanek Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 a jakieś torby do noszenia piwka, coś w tym klimacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Tak, torby eko mam w planie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) O torby , to byłoby coś !Albo jakieś skrzyneczki ? Koszulki oczywiście też , czekamy ! Edytowane 4 Czerwca 2013 przez pepek84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 To akurat najmniejszy problem Znaczy będzie można kupić koszulkę forumową z własnym nickiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi