amap Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 takie szkło jest droższe od zwykłego i raczej nie jest używane przez koncerny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Stosuje się po prostu do takich butelek izomeryzowany ekstrakt chmielowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longmen Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Stosuje się po prostu do takich butelek izomeryzowany ekstrakt chmielowy. i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Izomeryzowany, ale jaki? Używam na goryczkę takowych extraktów magnum/marynka. Lubelski lubię i stosuje, ale to nie ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Nie wydaje mi się, żeby się stresował tam ktoś odmianą tylko ilością alfa. Ale to już pytanie raczej od osób mających doświadczenie w przemyśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 W Niemczech większość alfa-kwasów w produkowanym ekstrakcie pochodzi z odmian Northern Brewer i Magnum, przy czym ten drugi jest również w dużej mierze przeznaczany na granulat, a NB jest obecnie używany prawie wyłącznie na ekstrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Co do tego IBU - załóż sobie qni konto na hopville.com, utwórz recepturę i stronka ładnie wszystko Ci pokaże. Prościej niż programach zapewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się