Jejski Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Właśnie odkryłem że się jeszcze nie przywitałem :o . Więc witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Miło Cię w końcu powitac w naszym gronie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Właśnie odkryłem że się jeszcze nie przywitałem :o . Więc witam wszystkich Witaj, witaj i dużo czytaj. Jak już się trochę poduczysz to możesz pisać. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Przywitanko. Ps. dzięki za rady. nie wytrzymałem no i brewkit do fermentu poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Cześć Jejski No skoro się teraz witasz, znaczy jesteś nowy - ustawię Ci więc licznik postów na 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Nie wiedziałem że jesteś tak szczody o MASTER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Witam na forum!... chwileczka, ups ja ciebie poznam dopiero za 10 miesięcy, byłeś tutaj pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi