Jejski Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Czy jest możliwość dodania linku "Pokaż nowe posty" z dołu forum pod "Pokaż nowe posty od ostatniej wizyty" ? Mogło by to wyglądać np. tak Pokaż nowe posty od ostatniej wizyty Pokaż nowe posty Oznacz nowe posty jako przeczytane Ułatwiło by chyba życie bo nie trzeba jechać na sam dół żeby kliknąć, a często z tego korzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Czy jest możliwość dodania linku "Pokaż nowe posty" z dołu forum pod "Pokaż nowe posty od ostatniej wizyty" ?Mogło by to wyglądać np. tak Pokaż nowe posty od ostatniej wizyty Pokaż nowe posty Oznacz nowe posty jako przeczytane Ułatwiło by chyba życie bo nie trzeba jechać na sam dół żeby kliknąć, a często z tego korzystam. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 No to działam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Dobra, jak tak sprawnie poszło z tym postulatem , to ja bym jeszcze prosił, żeby te 3 linki, były obecne w nagłówku cały czas, tzn. także jeśli jesteśmy w konkretnym temacie, żeby nie trzeba było wracać do głównej strony forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Dobra, jak tak sprawnie poszło z tym postulatem , to ja bym jeszcze prosił, żeby te 3 linki, były obecne w nagłówku cały czas, tzn. także jeśli jesteśmy w konkretnym temacie, żeby nie trzeba było wracać do głównej strony forum. Proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 No bajera. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi