Jump to content

Dreamliner

Jacenty

Recommended Posts

Lata mi ta chluba Lotu nad głową od kilkunastu dni. Najpierw myślałem, że coś regulują-naprawiają w zakładach lotniczych w Bydgoszczy. Dowiedziałem się, że piloci muszą ileś godzin wylatać, zanim w trasy ruszą. No i kilkanaście razy dziennie startują sobie, lecą nie wiadomo gdzie i lądują, i startują i lądują, i tak od kilkunastu dni.

1 024.mp4

do warszawy lata :) widok z okna mam akurat jak są na wysokości 600-800m a do nich mam hmmm tak od 600m do 1,5km zależy na który pas lądują

oblatują ten trzeci co dostali bo tamten jeszcze nie wróciły

jeden jest w drodze do NY, właśnie leci nad Atlantykiem

Ten "mój" przed kilkunastoma minutami lądował, więc to musi być inny.

Zbynku, ostatnio, gdy poszukiwałem ewangelickich cmentarzy, latało to tałatajstwo dość nisko (dało się na nim przeczytać LOT) i był zadziwiająco cichy :)

Współczuję ja nie lubię takich hałasów.

Kwestia przyzwyczajenia. Z drugiej strony uczciwie przyznać muszę, że latają dużo ciszej niż starsze Boeingi.

Współczuję ja nie lubię takich hałasów.

Kwestia przyzwyczajenia. Z drugiej strony uczciwie przyznać muszę, że latają dużo ciszej niż starsze Boeingi.

miło jest mieszkać poza korytarzami:)

zadziwiająco cichy :)

a potem spadł :smilies:

co do hałasu kwestia przyzwyczajenia,akurat od mojej strony to 95% lądowania więc jest cicho bo na luzie dolatują,ale miło wieczorem posiedzieć z piwem i poobserwować np. takie http://www.pawelgebski.pl/pl/galeria/4-samoloty/w-locie/zdjecie/905-an-124-ruslan.html