Jacenty Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Lata mi ta chluba Lotu nad głową od kilkunastu dni. Najpierw myślałem, że coś regulują-naprawiają w zakładach lotniczych w Bydgoszczy. Dowiedziałem się, że piloci muszą ileś godzin wylatać, zanim w trasy ruszą. No i kilkanaście razy dziennie startują sobie, lecą nie wiadomo gdzie i lądują, i startują i lądują, i tak od kilkunastu dni. 1 024.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawon Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 do warszawy lata widok z okna mam akurat jak są na wysokości 600-800m a do nich mam hmmm tak od 600m do 1,5km zależy na który pas lądują oblatują ten trzeci co dostali bo tamten jeszcze nie wróciły Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 jeden jest w drodze do NY, właśnie leci nad Atlantykiem http://www.flightradar24.com/data/flights/lo6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biniu Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 A piwo się od tego nie zepsuje jak tak nisko latają? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacenty Posted June 1, 2013 Author Share Posted June 1, 2013 jeden jest w drodze do NY, właśnie leci nad Atlantykiem Ten "mój" przed kilkunastoma minutami lądował, więc to musi być inny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbynek80 Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 (edited) Współczuję ja nie lubię takich hałasów. Edited June 1, 2013 by Zbynek80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Zbynku, ostatnio, gdy poszukiwałem ewangelickich cmentarzy, latało to tałatajstwo dość nisko (dało się na nim przeczytać LOT) i był zadziwiająco cichy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacenty Posted June 1, 2013 Author Share Posted June 1, 2013 Współczuję ja nie lubię takich hałasów. Kwestia przyzwyczajenia. Z drugiej strony uczciwie przyznać muszę, że latają dużo ciszej niż starsze Boeingi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korzen16 Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Współczuję ja nie lubię takich hałasów. Kwestia przyzwyczajenia. Z drugiej strony uczciwie przyznać muszę, że latają dużo ciszej niż starsze Boeingi. miło jest mieszkać poza korytarzami:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gawon Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 zadziwiająco cichy a potem spadł co do hałasu kwestia przyzwyczajenia,akurat od mojej strony to 95% lądowania więc jest cicho bo na luzie dolatują,ale miło wieczorem posiedzieć z piwem i poobserwować np. takie http://www.pawelgebski.pl/pl/galeria/4-samoloty/w-locie/zdjecie/905-an-124-ruslan.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts