Jacenty Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Lata mi ta chluba Lotu nad głową od kilkunastu dni. Najpierw myślałem, że coś regulują-naprawiają w zakładach lotniczych w Bydgoszczy. Dowiedziałem się, że piloci muszą ileś godzin wylatać, zanim w trasy ruszą. No i kilkanaście razy dziennie startują sobie, lecą nie wiadomo gdzie i lądują, i startują i lądują, i tak od kilkunastu dni. 1 024.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 do warszawy lata widok z okna mam akurat jak są na wysokości 600-800m a do nich mam hmmm tak od 600m do 1,5km zależy na który pas lądują oblatują ten trzeci co dostali bo tamten jeszcze nie wróciły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 jeden jest w drodze do NY, właśnie leci nad Atlantykiem http://www.flightradar24.com/data/flights/lo6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 A piwo się od tego nie zepsuje jak tak nisko latają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 jeden jest w drodze do NY, właśnie leci nad Atlantykiem Ten "mój" przed kilkunastoma minutami lądował, więc to musi być inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynek80 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 (edytowane) Współczuję ja nie lubię takich hałasów. Edytowane 1 Czerwca 2013 przez Zbynek80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zbynku, ostatnio, gdy poszukiwałem ewangelickich cmentarzy, latało to tałatajstwo dość nisko (dało się na nim przeczytać LOT) i był zadziwiająco cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Współczuję ja nie lubię takich hałasów. Kwestia przyzwyczajenia. Z drugiej strony uczciwie przyznać muszę, że latają dużo ciszej niż starsze Boeingi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Współczuję ja nie lubię takich hałasów. Kwestia przyzwyczajenia. Z drugiej strony uczciwie przyznać muszę, że latają dużo ciszej niż starsze Boeingi. miło jest mieszkać poza korytarzami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 zadziwiająco cichy a potem spadł co do hałasu kwestia przyzwyczajenia,akurat od mojej strony to 95% lądowania więc jest cicho bo na luzie dolatują,ale miło wieczorem posiedzieć z piwem i poobserwować np. takie http://www.pawelgebski.pl/pl/galeria/4-samoloty/w-locie/zdjecie/905-an-124-ruslan.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi