lkulos Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Świetne! Brawo! :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzanek Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Super! Piwko już czeka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Fajnie wyszło +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek z Nawojowej Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Można jeszcze się zapisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zaj..... znaczy fajne Duuuuży punkt + piwko , do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Można jeszcze się zapisać ? Pisz do pszemasa bo ma czyste jeszcze. A propos czystych to w Żywcu nie będę ale jest to świetny pomysł i może kolega zrobi jeszcze raz taką akcję i wtedy zamówimy sobie indentyfikatory na przyszłe konkursy/festiwale. Oczywiście bez adnotacji o miejscu. Edytowane 12 Czerwca 2013 przez marcin_l85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Jestem pod wrażeniem! Super wyszły, czyli dobrze myślałem że musi się tym zająć profesjonalista. W piątek będę od 15.00 , reszta na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszemas Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Dziękuję za piwka, cieszę się bardzo że dzięki identyfikatorom mogłem poznać piwowarów z forum. Do zobaczenia następnym razem, mam nadzieje, że jeszcze w tym roku... gutek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Koleżanki i Koledzy, Powtarzamy akcję z zeszłego roku? Jestem chętny do pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Jestem za, świetny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi