dori Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Termin: 4 października, od 17:30. Miejsce: Restauracja Ogrodowa, ul. Towarowa 5, Cieszyn Koszt: 20zł + 1 Brackie . Zapewniona zimna płyta i osobna salka. Ekwipunek: Własne piwo do degustacji Potwierdzenie obecności do 01.10.2013 na adres mailowy: dori@piwo.org Zapraszamy piwowarów z okolic Cieszyna na spotkanie! To tak w skrócie Generalnie chcemy zintegrować środowisko piwowarskie Śląska Cieszyńskiego. Serdecznie zapraszamy osoby początkujące, nawet takie które nikogo nie znają, a chcą porozmawiać o piwie Wiem, że często osoby takie boją się pojawiać na spotkaniach, zupełnie bezzasadnie. Jeśli macie własne piwo to je przynieście, jeśli nie, to nie szkodzi Wpisowe płatne przy wejściu. Pozwoli nam ono pokryć koszty rezerwacji, a zostanie nam zwrócone w postaci przekąsek Miejmy nadzieje, że spotkania będą odbywać się cyklicznie i że uda się zorganizować jakieś pokazy, warsztaty, spotkania tematyczne, degustacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mico Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Kurcze! tak strasznie chętnie bym się przeszedł, tym bardziej po tym specjalnym akapicie o początkujących, ale dokładnie tego dnia o 18.00 mam wieczorek zapoznawczy ze szkoły młodego, który w dodatku organizuję.... mam nadzieję, że się uda następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Jeśli macie jakieś pytania odnośnie spotkania , to ja dori lub pablo na nie odpowiemy. Zapraszamy serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Zapraszamy serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Serdecznie zapraszamy piwowarów domowych z Cieszyna i okolic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Jestem z trochę dalszej okolicy Cieszyna,ale chętnie bym się z Wami spotkał Czy jest jeszcze miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Miejsce jest .Zapraszamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Dzięki Gabrysiu,będę na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mico Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Podbijam, bo warto!!! )) A z Ziemi Cieszyńskiej kto pochodzi, powstań, powstań, powstań! Na spotkanie to, niech przychodzi, chodź nań, chodź nań, chodź nań!!! pablo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staff Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 tesh przybędziemy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Podbijam, bo warto!!! )) A z Ziemi Cieszyńskiej kto pochodzi, powstań, powstań, powstań! Na spotkanie to, niech przychodzi, chodź nań, chodź nań, chodź nań!!! @mico , co ty dobrego pijesz, że do rymu piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mico Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 @mico , co ty dobrego pijesz, że do rymu piszesz? No wczoraj akurat piłem Pale Ale moje pierwsze przy zlewaniu do butelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wszystkim bardzo dziękujemy za spotkanie . Było super ! Do zobaczenia :beer: ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Miło było się spotkać i pogadać! Dzięki za spotkanie! Bawolak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Oczywiście zapomniałam podziękować pablo za flaszki piwa "pokazowego". Dzięki !! :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawolak Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Miło było się spotkać i pogadać! Dzięki za spotkanie! Oczywiście zapomniałam podziękować pablo za flaszki piwa "pokazowego". Dzięki !! :beer: Pablo, pokazowe IIPA zdegustowane jeszcze wczoraj wieczorem. Jak dla mnie super piana, aromat i smak. Wielkie dzięki za piwo i wszystkim za ciepłe przyjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekWG Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Mimo sporej odległości do pokonania miło było się spotkać, pogadać i popróbować piwnych dokonań innych. Dzięki jeszcze raz za super spotkanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Witam, Niestety jeszcze przez kilka miesięcy będę mial problemy z uczestnictwem w branżowych imprezach. Pozdrawiam !!!! Niech żyje Piwo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mico Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 @coelian - więc to ty jesteś odpowiedzialny za to Brackie Mastne na CraigTube! (i australian Lagera oczywiście) )) Kolejna zagadka życia rozwiązana! Ps. @Pablo - dzięki za IIPĘ - świetna! Fantastyczna piana, niesamowity aromat amerykańców i szczerze powiedziawszy byłem zaskoczony, że przy tak wysokiej goryczce to piwo jest aż tak bardzo pijalne. Moja żona była w ciężkim szoku, że tak może pachnieć (i smakować) piwo. Żałuję, że z większością z Was się rozminąłem, ale mam nadzieję, że jeszcze nadrobię w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Było fajnie, IIPA daje radę :-) https://plus.google.com/photos/100055639032788859522/albums/5931555058972147137?authkey=CP294J6G67iXuwE mico 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 10 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Serdecznie zapraszamy na pokaz warzenia piwa do Etno-Chata "Topolej" w Goleszowie w sobotę 19.10.2013, startujemy o godzinie 9.00. Warzenie potrwa kilka dobrych godzin, więc będzie okazja nie tylko zobaczyć na własne oczy jak warzy się piwo ale także pogadać o piwie, podegustować, zasięgnąć porad piwowarskich, a przede wszystkim miło spędzić czas Do zobaczenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 13 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 (edytowane) Ale jaja !! Jak nie dam rady to szwagra wyślę na spacer ! Edytowane 13 Października 2013 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Ale jaja !! To nie jaja , to pokaz warzenia piwa . Zapraszamy wszystkich serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Zapowiada się fajne spotkanie w ciekawym miejscu. Jeśli wszystko pójdzie według planu to uwarzymy dwa piwa - Hefe-Weizen i Irish Red Ale. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 dori, jak to będzie rozplanowane czasowo? Nie jestem pewny czy uda mi się dotrzeć na 9 i wolałbym wiedzieć do której przewidujesz wrzenie w garach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi