jacer Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Jednak? To fajnie. Robię ostatnie podliczenia: będzie ok. 14 rowerzystów i 14 kajaków plus dwa kanu trzyosobowe. Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 My będziemy w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja też się zapowiadam na piątek, z zwiedzaniem jak zdążymy a jak nie to do famy przyjdziemy na 20! Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 my będziemy w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 My również zameldujemy się w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 My też będziemy w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubson Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 meldujemy sie w sobotę na starcie wodowania kajaków. kubson+1 non alkoholic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 meldujemy sie w sobotę na starcie wodowania kajaków. kubson+1 non alkoholic Zbiórka jest w Miliczu a nie na miejscu wodowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Czy wybiera się ktoś z Warszawy? Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez suchy3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Suchy a ty chcesz jeszcze przyjechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Niestety nie dam rady. Mam piwo do przekazania dla Josefika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 dwa pytania: - jak wyglądają siedzenia w tych kajakach? dzieciaki bedą siedzieć komfortowo w miarę? nie chcę by po jakimś czasie zaczęły sie kręcić bo do wody bedzie blisko.... - jako, że w kegach mam mocne belgi i nie polecacie na chłodne wieczory to mogę zabrać skrzynkę z witkiem i przenicą (pół na pół) - brać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Komfortowo, komfortowo, jak na kanapie Na kręcenie nie będą miały czasu, muszą wiosłować żeby gdzieś dopłynąć. No, mocne belgi to nie. Szkoda wieczoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 A będzie można gdzieś schłodzić tą skrzynkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Są lodówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Aha. Sekcja kajakowa niech weźmie sobie na kajaki jakies luźne obuwie. Zazwyczaj sciagamy buty i śmigamy na boso. Gdyby ktos jednak zamoczył warto coś mieć. P.S. Jestem w Famie. Obmawiamy sprawy. W piątek będzie można zjeść obiad. Także spotykamy się gdzieś na mieście (dzwoncie do mnie) małe zwiedzanko i udamy się na miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 O której planowany jest obiad? Nie wiem na którą godzinę uda mi się przybyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. josefik Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Sekcja kajakowa proszona o zabranie pojemników, do paszczu bezpośrednio nie lejemy amap, slotish, Undeath i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Qxa w piątek posilamy sie w Famie więc o której bedziesz to bedziesz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 jak najlepiej w piątek po południu jechać z wrocławia - przez psary czy długołękę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Po południu jak co dzień będzie wielki korek przed Krynicznem. Więc lepiej bokiem: AOW, Łozina, Zawonia, Czeszów, Kuźniczysko i na DK15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Informacja o pogodzie. W nocy była niezła burza, wypadało się. Teraz jest przyjemnie chłodno i rześko. Jutro ma być podobnie. Myślę, że dobrze, bo upały by nas zabiły. Ryby dojechały, właśnie mam 25kg ryb w wannie :D Trza naostrzyć nóż. Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ja niestety z przykrością muszę stwierdzić że się nie pojawimy. Po ciężkiej i nieprzespanej nocy niedawno wróciłem od lekarza. Okazało się że zaatakował mnie jakiś rotawirus. W takim stanie nie dam rady niestety przyjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Normalnie pomór jakiś. Upss też odpadł z powodu kontuzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi