remiusz Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Nie sądziłem, że jest tak piękne miejsce na świecie, jak to forum ... jestem piwomanem od urodzenia, lub kapkę wcześniej (mama nigdy mnie nie wtajemniczyła w losy mego ciążowania). Uwielbiam piwko, choć staram się z nim nie przesadzać z powodów geometrii ogólnej i samopoczucia mej małżonki. Dziś zamówiłem zestawik i zamarłem z przerażenia, co będzie dalej ... Witam wszystkich i ostrzegam, że zamierzam garściami czerpać z Waszych doświadczeń. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 z powodów geometrii ogólnej i samopoczucia mej małżonki. Bardzo fajne określenia Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Witam wszystkich i ostrzegam, że zamierzam garściami czerpać z Waszych doświadczeń Witam serdecznie Jeśli chcesz czerpać to najpierw czytaj i czytaj, a potem pytaj i pytaj, nie krępuj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Cześć Witam i ja serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 I ja witam, Wypełnij przy okazji profil może ktoś koło Ciebie też warzy piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 I ja witam. Pozdrawiam i życzę wytrwałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
totislaw Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Dołączam do przywitania i pozdrowień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Witam.No to bracie wpadłeś,to hobby to choroba ale jaka miła.Życzę dobrego warzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Również witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Witam serdecznie i ja :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beztroski1 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Witaj . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi