ParanoidAndroid Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam Mam do sprzedania moja kolekcje, powodow dla ktorych rezygnuje z dalszego zbierania jest kilka lecz nie bede sie tu rozwodzil. Kapsle egzotyczne, takze rzadkie sztuki oraz czesc naszych rodzimych browarów. Wszystkie kapsle do wgladu na zdjeciach w duzej rozdzielczosci w paczce dostepnej tutaj: http://www.speedyshare.com/632236240.html Rozsadne propozycje prosze kierowac pod email elmonk@interia.pl Ewentualne pytania tutaj. Takze jesli jakis kapsel jest slabo widoczny moge podeslac pojedyncza, dokladna fotke, prosze jedynie policzyc ktory rzad pion/poziom. Serdecznie pozdrawiam PS W razie kilku propozycji jestem w sklonny zalozyc licytacje na portalu allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek123 Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 aktualna ta sprzedarz? i jak tak to podaj cene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 aktualna ta sprzedarz? i jak tak to podaj cene Litości... Zobacz na datę: 03-04-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasio Kacprowski Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) mogę zapłacić 50-100zł jeśli to aktualne :D :) :okey: odpowiedz Edytowane 29 Października 2013 przez Jasio Kacprowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasio Kacprowski Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) załóż tą licytację :P Edytowane 29 Października 2013 przez Jasio Kacprowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 załóż tą licytację :P Po co odgrzebujesz temat sprzed 4 lat? Przecież i tak nikt nie odpowie.... Nie ma po co trolować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi