Wiktor Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 no może trochę przesadziłem ale prawda jest taka, taki otwieracz to przydatna rzecz, sam mam kilka takich z różnych organizacji studenckich, jeden dostałem w ramach promocji, a drugi reklamujący koło naukowe dostałem na pokazach jako nagrodę za quiz. Ilość sztuk zależy od tego jak byśmy chcieli je rozprowadzać w świat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 zrobienie otwieraczy do piwa w kształcie okrągłej przypinki średnicy 56 mm i przy zamówieniu powyżej 2 000 koszt sztuki wynosiłby około 2,50. Przy tej ilości to raczej drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 znalazłem w innym miejscu, http://www.przypinki.pl/index.php?pasek=show&page=3&rodzaj=badziki&rozmiar=55 tu z otwieraczem są poniżej 1,50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 (edytowane) Kolejny gadżecik z Mojego browaru Edytowane 25 Września 2010 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 ANTEKS - Ty to działasz. Twój browar jest potęgą jeżeli chodzi o gadżety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 ANTEKS - Ty to działasz. Twój browar jest potęgą jeżeli chodzi o gadżety. Czymś trzeba nadrabiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Masz rację. Musimy się kiedyś znowu spotkać i umówić na wymianę gadżetów na bardziej wymierne butelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Masz rację. Musimy się kiedyś znowu spotkać i umówić na wymianę gadżetów na bardziej wymierne butelki. Chyba dopiero WWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 A ja się dopisuję do spotkania birofilów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi