Jump to content

Kufle, koszylki i inne gadżety

boldo

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A kiedy będzie można dostać firmowane logiem HB.pl lub piwo.org koszulki, kufle, otwieracze. Ja się na to pisze

A to fajny temat poruszyłeś :)

Projekt dla kufli piwo.org (a dokładnie pokali jest już gotowy a producent wybrany, w kwietniu jakoś będą :D .) Miała być niespodzianka, no ale przecież bez odpowiedzi postu nie zostawię :)

O innych gadżetach w sumie nie myślałem. Zabrać się za koszulki ?

(temat przenoszę do odpowiedniego)

A kiedy będzie można dostać firmowane logiem HB.pl lub piwo.org koszulki, kufle, otwieracze. Ja się na to pisze

HB.pl to może nie, ale piwo.org bym sobie nie odmówił i to zarówno w wersji tekstylnej jak i szklanej.

Edited by kopyr

No to mamy temat do dyskusji :)

Ale jak myślicie - jakiś nasz motyw graficzny + nick czy inna forma piwowarska ?:D

edit: edytowałem posta z załącznikiem, bo nie znam autora grafiki

Ja też się piszę, szczególnie na wersję szklaną :). Ostatnio miałem kupować pokale w markecie, ale się wstrzymałem. Czekam na Piwoorgowskie :)

Jeszcze nie mam własnego auta, ale jak będę miał, to wolałbym mieć pod tablicą rej. "Piwowar za kierownicą/www.piwo.org" niż "Piwowar za kierownicą/www.browamator.pl" :P

Jeszcze nie mam własnego auta, ale jak będę miał, to wolałbym mieć pod tablicą rej. "Piwowar za kierownicą/www.piwo.org" niż "Piwowar za kierownicą/www.browamator.pl" tongue

Można byłoby bardziej pomyśleć o znaczkach przyklejanych na tył z np. symboliką kadzi zaciernej, na wzór płetwonurków czy też osób jeżdżących konno :P

Wiecie o co mi chodzi na pewno :)

W sprawie gadżetów porozmawiam z Anteksem. Mam kilka akcesoriów reklamowych opalenickiego browaru domowego w użytku (jak smycz, czy magnesik lodówkowy) i są fajne jakościowo :P

Poniżej zdjęcie - sorki za jakość - na żywo z lodówki :)

No to mamy na pewno ustalone

- szklanki (w trakcie)

- koszulki

Koszulki z nickiem, czy idziemy w myśl zasady, że znamy się jak łyse konie ? :cool2:

Ja też się piszę, szczególnie na wersję szklaną :). Ostatnio miałem kupować pokale w markecie, ale się wstrzymałem. Czekam na Piwoorgowskie :)

Jeszcze nie mam własnego auta, ale jak będę miał, to wolałbym mieć pod tablicą rej. "Piwowar za kierownicą/www.piwo.org" niż "Piwowar za kierownicą/www.browamator.pl" :P

Też bym się pisał na Piwowar za kierownicą :)

Ja też się piszę' date=' szczególnie na wersję szklaną :P. Ostatnio miałem kupować pokale w markecie, ale się wstrzymałem. Czekam na Piwoorgowskie :)

Jeszcze nie mam własnego auta, ale jak będę miał, to wolałbym mieć pod tablicą rej. "Piwowar za kierownicą/www.piwo.org" niż "Piwowar za kierownicą/www.browamator.pl" :)[/quote']

Jeśli o to idzie, to IMO wystarczy albo ten kawałek plastiku, na którym jest napis, albo co byłoby jeszcze tańsze i prostsze w wykonaniu wąska naklejka z wiadomym napisem.

Ja też się piszę' date=' szczególnie na wersję szklaną :P. Ostatnio miałem kupować pokale w markecie, ale się wstrzymałem. Czekam na Piwoorgowskie :)

Jeszcze nie mam własnego auta, ale jak będę miał, to wolałbym mieć pod tablicą rej. "Piwowar za kierownicą/www.piwo.org" niż "Piwowar za kierownicą/www.browamator.pl" :)[/quote']

Jeśli o to idzie, to IMO wystarczy albo ten kawałek plastiku, na którym jest napis, albo co byłoby jeszcze tańsze i prostsze w wykonaniu wąska naklejka z wiadomym napisem.

No zgadza się, tylko z dobrym klejem i by było kolorowe.:/

Z BA niestety po tygodniu się odkleiła, albo sama odchodziła podczas mycia wozu.

Kurde, moja stara skoda jaka była taka była, ale i naklejki miała :/

Też bym się pisał na Piwowar za kierownicą :P

Jeśli o to idzie' date=' to IMO wystarczy albo ten kawałek plastiku, na którym jest napis, albo co byłoby jeszcze tańsze i prostsze w wykonaniu wąska naklejka z wiadomym napisem.[/quote']

No zgadza się, tylko z dobrym klejem i by było kolorowe.:)

Z BA niestety po tygodniu się odkleiła, albo sama odchodziła podczas mycia wozu.

Kurde, moja stara skoda jaka była taka była, ale i naklejki miała :)

Ale mi chodzi o naklejkę na podkładkę pod rejestrację.

Koszulki z nickiem, czy idziemy w myśl zasady, że znamy się jak łyse konie ? :cool2:

Ja na koszulkę też bym się pisał.

Może być z nickiem.

Ale wziąłbym też i czystą.

W sprawie gadżetów porozmawiam z Anteksem. Mam kilka akcesoriów reklamowych opalenickiego browaru domowego w użytku (jak smycz, czy magnesik lodówkowy) i są fajne jakościowo :)

Poniżej zdjęcie - sorki za jakość - na żywo z lodówki :)

z gadżetów ukazały sie smycze -2 rodzaje , kufle - 2 rodzaje , otwieracz, magnes na lodówkę, koszulki, kamizelki odblaskowe , czapeczki , a czekam bo lada dzień będzie polar i koszulka polo z haftowanym logo :rolleyes:

ps.myślę też o podkładkach , takich jak ma Adam