Shooter Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ten przewód jest dwu-żyłowy. I co w związku z tym? Gdzie Pan to opisuje? Nie neguję pomysłu, tylko sposób instruowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muniek123 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Nie opisuje bo widać to wyraźnie na zdjęcie, które zamieścił maxhot. Przy połączeniu jak na twoim obrazku grzałka nie grzeje, ale nic nikomu się nie stanie. Chyba, że masz w zwyczaju zostawiać gołe przewody niczym nie zabezpieczone. Na forum jesteśmy jak rodzina wiec nie zwracaj się do mnie na "Pan". Jeśli ktoś nie zrozumiał opisu i instrukcji to zapraszam. Chętnie wytłumaczę i jeszcze będzie okazja piwka popróbować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 ... Na forum jesteśmy jak rodzina wiec nie zwracaj się do mnie na "Pan". Jeśli ktoś nie zrozumiał opisu i instrukcji to zapraszam. Chętnie wytłumaczę i jeszcze będzie okazja piwka popróbować. Pozdrawiam Nie pasałem z Panem, a i za takie rodzinne stosunki jak z forum, uprzejmie dziękuję. Muszę kogoś znać, by zwracał się do mnie per Ty. Na chwilę obecną pozostańmy per Panie Kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Połączyłem wedle schematu który dał Shooter i wszystko działa, można zamiast kostki kable zlutować. Edytowane 25 Maja 2014 przez maxhot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) Dzisiejsze wyroby: Edytowane 28 Maja 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franc Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) No kolorek idealny widać że kruche ale boczekł tłusty masz idealny do alkoholu ! :-) Edytowane 18 Czerwca 2014 przez franc heh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Tysiące twarzy, setki mirażyTo człowiek tworzy metamorfozy Oto wczorajsza metamorfoza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Patrząc na te zdjęcia tylko się wkur... hehehe. Jejski piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Tysiące twarzy, setki mirażyTo człowiek tworzy metamorfozy Oto wczorajsza metamorfoza Wędzisz generatorem dymu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Nie, tradycyjna wędzarnia z paleniskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 jak udaje ci się utrzymać odpowiednią temperaturę, jest jeszcze ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Temperatura zewnętrzna nie ma znaczenia 2 szybry na palenisku i kominie załatwią sprawę oraz trochę praktyki . Przecież nie wędzę na zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy ĄĘ Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 (edytowane) Dołączam do klubu zadymiaczy. Jestem po pierwszym próbnym wędzeniu (ok 3,5 kg mięs) Efekty przerosły moje oczekiwania. Wszystko z racji tego, że sprzęt jakim dysponuję to kupiona na alledrogo grilowędzarka typu "ciuchcia". Nie przypuszczałem, że uda się na tym zrobić wędzenie na zimo, a jednak Aktualnie mam w zalewie 8 kg mięs i szykuję się na weekendowe wędzenie. Nie muszę chyba dodawać, że po głowie chodzi mi już dymienie naszych ulubionych ziarenek? Edytowane 6 Września 2017 przez łysy ĄĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hynas Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Chciałbym poinformować oraz zaprosić, przyszłych oraz poszerzających wiedzę zadymiaczy na kurs podstawowy oraz kurs II stopnia - Technologia i przetwórstwo mięsa w warunkach domowych Więcej info : Tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burczas Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Przed świętami poczyniłem takie coś. bielok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchelli Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Wczoraj wedzilem szynki i schaby, lacznie kolo 30kg, zrobilem sobie nastrzykiwarke z kega corneliusa dziala super i przy okazji wedzilem ser ktory tez zrobilem w royalu , wszystko do siebie pasuje Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burczas Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Takie tam kiełbaski i ala krakowska. Dodałem z ogródka ostrą chili i tą jako później wysuszone i zmielone na pieprz wspaniałe dają popalić o aromacie wedzonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burczas Opublikowano 5 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 W dniu 26.05.2019 o 06:40, Marchelli napisał: przy okazji wedzilem ser ktory tez zrobilem w royalu A, możesz zdradzić jaki ser i skład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Kaniutek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktus Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez kaktus Kaniutek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się