Klon Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Czy ktoś może zapytać twórcę programu kiedy ukaże się nowa wersja i czy planuje upgrade czy też nową wersję programu trzeba będzie kupić "od nowa". Coś się wyjaśniło w temacie? Napisałem ale póki co odpowiedzi brak. Jeśli odpisze, dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzytwiarz Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 No niestety na informację trzeba poczekać konstruktor poza krajem. Z informacji uzyskanych sprzęt wykonał jedną warkę albo co najmniej jedną to jest do ustalenia po przyjeździe na święta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BretBeermann Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Tanio 3500 W indukcja http://olx.pl/oferta/kuchenka-indukcyjna-bartscher-ik-35s-CID628-IDemg63.html#3cb2447ded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Niestety już nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smul&Sons Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Chyba tanio - http://olx.pl/oferta/nalewak-lodowka-do-piwa-z-puszki-CID628-ID7JlR7.html#00140ddf88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateniek Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Zamówiłem 70l, zobaczymy co przyjdzie. Jest jeszcze ok. 10szt. http://olx.pl/oferta/keg-70l-50l-beczka-ze-stali-k-o-CID619-IDckovx.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszczół Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 No niestety na informację trzeba poczekać konstruktor poza krajem. Z informacji uzyskanych sprzęt wykonał jedną warkę albo co najmniej jedną to jest do ustalenia po przyjeździe na święta. Daj znać jak się czegoś więcej dowiesz na temat tego sprzętu. Mnie osobiście interesuje, czy ten system grzania doprowadza brzeczkę do wrzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atebo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Fajna wyjściówka na dużego klona braumeistra i tanki an fermentory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Czy ktoś może zapytać twórcę programu kiedy ukaże się nowa wersja i czy planuje upgrade czy też nową wersję programu trzeba będzie kupić "od nowa". Coś się wyjaśniło w temaWcie? Napisałem ale póki co odpowiedzi brak. Jeśli odpisze, dam znać Wiadomo już coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klon Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Czy ktoś może zapytać twórcę programu kiedy ukaże się nowa wersja i czy planuje upgrade czy też nową wersję programu trzeba będzie kupić "od nowa". Coś się wyjaśniło w temaWcie? Napisałem ale póki co odpowiedzi brak. Jeśli odpisze, dam znać Wiadomo już coś? Brad nie odpisał, ale wiadomo ;-). Zguglowałem na szybko, wpadłem na faq beersmith: (http://beersmith.com/faq/) 10. What is your Update/Upgrade Policy?All minor version updates such as 2.1, 2.2, 2.3, etc… will be available for free. Major upgrades (version 2.3 to 3.0 for example) will require a new registration. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ili Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Muszę się pochwalić Takie mieszadło wyrwałem na allegro za 94 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smul&Sons Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 No fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 ale chyba to nei jest jakas kompletnie super cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokatorun Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Muszę się pochwalić Takie mieszadło wyrwałem na allegro za 94 PLNTo jest ta aukcja która została odwołana mimo licytacji ? Sprzedający napisał w komentarzu ze odwołuje licytacje bo urządzenie ma wadę i zostanie wystawione jeszcze raz Obserwowałem podobną ofertę ale już się nie pojawiła Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ili Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Tak masz rację. Aukcja została odwołana bo wystawiający zauważył, że po włączeniu urządzenia obroty są bardzo szybkie i trzeba chwilkę po czekać żeby je unormować. Urządzenie zostało wystawione drugi raz. Do tego za free dołączył kolbę, zlewkę i coś tam jeszcze. Myślę, że jak na taką małą wadę urządzenia to bardzo dobra cena. Ps. myślę, że naprawa obrotów nie będzie kosztowna. Urządzenie samo w sobie jest proste jak budowa cepa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ili Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 ale chyba to nei jest jakas kompletnie super cena? Co oznacza kompletnie super cena?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 chodziło mi że to nie jest super okazyjna cena, takie urządzenia są tyle warte a czasem jak dobrze się zagada to można za darmo wyrwać ze "smietnika" w jakimś laboratorium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ili Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Moim zdaniem jest Nie wiem czy nawet jest u mnie jakieś laboratorium w mieście. Poza tym jak się sprawdzi ceny mieszadeł w sklepie to najtańsze jakie znalazłem to kosztuje 568 zł. Wolałem kupić takie używane niż te robione z wiatraczka od komputera Wcześniejsza aukcja w jakiej brałem udział to była aukcja mieszadła z czasów PRL. Miało funkcję podgrzewania. Zostało wylicytowane na 264 zł jak sie nie mylę. Była też możliwość zakończenia aukcji przed czasem za 120 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Ludzie. Po co drążyć i zaśmiecać temat. Kupił to kupił. I skoro uważa, że dobra cena, to po co kwestionować - w końcu jego pieniądze. Klon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sibart Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Fajne szkło z Krosna w gazetce Makro. Nabyłem dzisiaj. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Fajne szkło z Krosna w gazetce Makro. Nabyłem dzisiaj. Polecam. Cyknij chociaż fotkę telefonem tej gazetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 http://catalogues.metro-group.com/gazetka-promocyjna-makro/artykuly-przemyslowe-35/page/22-23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro86 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 http://catalogues.metro-group.com/gazetka-promocyjna-makro/artykuly-przemyslowe-35/page/22-23 Nie zamierza ktoś z Bydgoszczy tego zamawiać ;-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buber Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Moim zdaniem to jest to pierwsze szkło wycofane ze sprzedaży ;)/Więc unikat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smul&Sons Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 O kurde, rzeczywiście! myślałem że to ta nowa i nie zwróciłem specjalnie uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi