Kamilo Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Szybki jesteś Mateusz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Dobra jadę jednak dzisiaj wieczorem dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Tylko czy to rzeczywiście taka okazja? Cały sprzęt wygląda trochę mało atrakcyjnie... Wydaje się też trochę mało miejsca w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zobaczę na miejscu co to w jakim stanie i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Tylko czy to rzeczywiście taka okazja? Cały sprzęt wygląda trochę mało atrakcyjnie... Wydaje się też trochę mało miejsca w środku. Nikogo do niczego nie namawiam, mi wydaje się dość atrakcyjne jak na cenę do negocjacji, ale to tylko moja opinia. Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Kamilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryz Nieżurawski Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 http://allegro.pl/reduktor-co2-z-manometrami-4-sztuki-waz-i4549364855.html sporo tego jak za 50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Jakby ktoś się chciał dokształcić: http://allegro.pl/show_item.php?item=4549936813 Ja zakupiłem na poprzedniej aukcji u tego sprzedawcy książka funkiel nówka nieśmigana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Lodówka w przyzwoitej cenie. Podobno sprawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donicjusz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) http://allegro.pl/na...4551014345.html co o tym myślicie?? Cena z przesyłką za kilogram to 9,50 zł, a nie jak np. w homebeer 1kg=15 zł bez przesyłki.. Pisałem do faceta ponoć bez dodatków czysty Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez donicjusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 http://allegro.pl/na...4551014345.html co o tym myślicie?? Cena z przesyłką za kilogram to 9,50 zł, a nie jak np. w homebeer 1kg=15 zł bez przesyłki.. Pisałem do faceta ponoć bez dodatków czysty Kupuję nadwęglan u tego sprzedawcy już od 2 lat i jest jak najbardziej ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziajl Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jest to ten sam nadwęglan, jaki można dostać w sklepach piwowarskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 też kupowałem ,zarazy na nim nie było więc uważam że ok,a i plamy dobrze puszczają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Trzeba tylko uważać na koszty przesyłki. Co prawda w tym przypadku nie powinno być problemu, ale jak kupowałem 2kg piro w opakowaniach 1kg, to policzył mi 2x koszt przesyłki 1kg, a nie koszt przesyłki 2kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Bo allegro źle liczy koszty przesyłki... Wystarczy zapytać się sprzedawcy o całkowity koszt i potem wybrać inną opcje dostawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szinek Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Allegro liczy tak jak poda im sprzedawca. Jeżeli stwierdzi, że jeden przedmiot = jedna paczka, tak Allegro policzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 I tak i nie. Obecny system obliczania cen przesyłki jest zupełnie skaszaniony i nie bierze pod uwagę wagi przedmiotów, więc nie zawsze da się stworzyć prawidłowy cennik. Sam sprzedawca wyraźnie pisze by skontaktować się z nim przy zakupie większych ilości w celu podania kwoty przesyłki. Ale to już się robi offtop jak się patrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBeer Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 http://allegro.pl/na...4551014345.html co o tym myślicie?? Cena z przesyłką za kilogram to 9,50 zł, a nie jak np. w homebeer 1kg=15 zł bez przesyłki.. Pisałem do faceta ponoć bez dodatków czysty 2 razy odbierałem od tego sprzedawcy towar, miła obsługa, towar bez zastrzezeń więc polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryz Nieżurawski Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 http://olx.pl/oferta/keg-pepsi-18l-CID619-ID6WQDR.html#9802c0aa42;promoted Odradzam kupowanie u tego człowieka, ponad miesiąc temu zapłaciłem za 3 po 80zł, sprawe zgłaszam na policję ale widać, że dalej chce zarobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Trzeba tylko uważać na koszty przesyłki. Co prawda w tym przypadku nie powinno być problemu, ale jak kupowałem 2kg piro w opakowaniach 1kg, to policzył mi 2x koszt przesyłki 1kg, a nie koszt przesyłki 2kg. Kupuję chemię u tego Sprzedawcy. Ostatnio zakupiłem nadwęglan, NaOH i kwasek cytrynowy. Wybrałem koszty dostawy według wyliczeń serwisu i na taką kwote poszedł przelew. Na nastepny dzień dostałem maila od sprzedawcy, że mam nadpłatę w przesyłce, oraz pytanie, czy życzę sobie zwrot pieniędzy, czy coś domawiam. Wybrałem druga opcję. Tak więc polecam zakupy w Provi-Poland. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 W sieci Real od dnia dzisiejszego są w sprzedaży garnki z nierdzewki "Made in China" o pojemności do 15L, który to taki garnek kosztuje 18zł. Kupiłem 2 sztuki cienka blacha ale do kleikowania i jako grant idealne. Może ktoś szuka czegoś podobnego to warto. Pzdr WiHuRa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Czegoś podobnego szukam, dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Odwiedziłem się Real żeby zobaczyć te garnki. Faktycznie te garnku za 18 zł/kg to praktycznie papier, tanie garnki z Ikei które mam są grubsze Do tego brak pokrywki. Ale coś za coś, garnek 15l wychodził około 19 zł. Ale są także garnki Tadar (solidne, grube dno, pokrywka), 28 zł / kg. U mnie były tylko max 15l i tak sobie kupiłem, po wadze wyszło 75 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Te cienkie garnki to te same które były w biedronce. W Jeleniej Górze w realu też były tadar, nawet 20l. Kosztował około 100zl, dokładnie nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Garnki Tadar są od dzisiaj (a przynajmniej dopiero dzisiaj zobaczyłem) w Auchanie na wagę. Są 15 i 20l, a chyba nawet i większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario63 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Kegi http://allegro.pl/beczka-beczki-keg-kegi-pepsi-super-stan-dobra-cena-i4577686941.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi