Eliot Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Witam wszystkich. Moim nowym, oraz aktualnym celem jest stworzenie małej plantacji Chmielu. Dostałem od babci kawałek małej ziemi, niestety koło rzeki. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie ciepło Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Cześć! Średnio Ci się taka plantacja opłaci, ale próbuj.. Co chcesz robić z tym chmielem później? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Może gdybyś ściągnął sztobry z USA w dużej ilości to może ma to jakiś sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliot Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Hobbystycznie Chce zasiadć kilka wiekich pędów(pędów?) i mieć czym poczęstować swoich znajomych Czemu mi się średnio opłaci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Suszarnia, badanie zawartości kwasów w chmielu itp. Zasadź sobie 5 sadzonek a potem zobaczysz co będzie. http://www.piwo.org/topic/9398-chmielnik-sezon-2013/page__hl__%2Bchmielnik+%2B2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi