dori Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Nikt nie ma odwagi to może ja zacznę... witam wszystkich i piję Wasze zdrowie własnym piwkiem pszenicznym:). Cieszę się, że trafiłam na taką fajną stronkę. A teraz może coś o sobie. Piwo warzę od 2004 roku (amamtorsko, bo na większą skalę warzyłam trochę wcześniej;)). Wciągnęło mnie to bez reszty. Za sobą mam 20 warek (mniej lub bardziej udanych) a przed sobą plany na kolejne. Chętnie wymienię się doświadczeniami, a może i piwem... Pozdrawiam, Dori Igorrodz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Hej! Fajnie, że ktoś się pojawil piszący na tym forum ! Piszesz, że warzyłaś piwo w większej skali. Pracowałaś w browarze ? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Miło, że ktoś się odezwał. Kiedyś pracowałam jako piwowar:D, ale to już historia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Miło, że ktoś się odezwał. Kiedyś pracowałam jako piwowar:D, ale to już historia... Witaj na forum - niestety nie zdążyłem Cię wcześniej przywitać. Na szczęście kolega Maciek uratował sprawę Dziękuję za rozpoczęcie dyskusji:) Może jednak dasz się namówić i napiszesz kilka słów z przeszłości piwowarskiej. ps: czy zgodziłabyś się, na umieszczenie kilku Twoich receptur? Jak są zamieszczane możesz sprawdzić pod adresem http://www.piwo.org/index.php?id=36&id2=27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Co do przeszłości to chyba nie dam się namówić na zwierzenia:D Z recepturami nie ma sprawy - tylko nie wszystkie moje eksperymenty są udane:(e więc jak będę miała chwilkę czasu to spróbuję wybrać i opisać te które wyszły najlepiej. Gratuluję super stronki, naprawdę fajna sprawa, szczególnie dla osób rozpoczynających przygodę z piwowarstwem domowym. Wszystko zebrane w jednym miejscu opisane w zwięzły sposób. Jeszcze raz wyrazy podziwu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Co do przeszłości to chyba nie dam się namówić na zwierzenia:D już my Cię tu namówimy;) Wrócimy jeszcze do tego tematu Mam wrażenie, że to jakieś studia w tym kierunku:) Z recepturami nie ma sprawy - tylko nie wszystkie moje eksperymenty są udane:(e więc jak będę miała chwilkę czasu to spróbuję wybrać i opisać te które wyszły najlepiej. Gratuluję super stronki, naprawdę fajna sprawa, szczególnie dla osób rozpoczynających przygodę z piwowarstwem domowym. Wszystko zebrane w jednym miejscu opisane w zwięzły sposób. Jeszcze raz wyrazy podziwu! W sprawie receptur, mam nadzieję, że trochę znajdziesz w tym celu. Nie ukrywam, że mi zależy Dziękuję za zamieszczenie linka na Twoim blogu i dziękuję za gratulacje:) Bardzo mi miło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 już my Cię tu namówimy;) Mam wrażenie, że to jakieś studia w tym kierunku:) Ja przeglądając Twoją stronę myślałam, że też masz wykształcenie w tym kierunku i troszkę się zdziwiłam czytając na browar.biz że chyba jednak nie. Tym większy jest mój podziw. Dziękuję za zamieszczenie linka na Twoim blogu i wzajemnie. Makaron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Nie, oczywiście nie mam wykształcenia w tym kierunku - jak słusznie wyszpiegowałaś Dzięki raz jeszcze za miłe słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorrodz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Chętnie wymienię się doświadczeniami, a może i piwem... Jak piwem to chętnie, mam niedaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Jak piwem to chętnie, Igorrodz ale wiesz, że to było ponad 10 lat temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorrodz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 to było ponad Nie zmienia to faktu, że oryginalnie uwarzonego przez @dori piwa jeszcze nie piłem, a na to najbardziej liczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi