sindbad64 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Długo nosiłem się z tym zamiarem, ale w końcu kupiłem pierwszy zestaw piwowarski. Mam nadzieję że nauczycie mnie ważyć piwo nie tylko z kitów. Pozdro dla wszystkich miłośników piwa:beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Długo nosiłem się z tym zamiarem, ale w końcu kupiłem pierwszy zestaw piwowarski. Mam nadzieję że nauczycie mnie ważyć piwo nie tylko z kitów. Pozdro dla wszystkich miłośników piwa:beer: Witaj, dobrze trafiłeś. Na fotce to Ty polewasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 (edytowane) Długo nosiłem się z tym zamiarem, ale w końcu kupiłem pierwszy zestaw piwowarski. Mam nadzieję że nauczycie mnie ważyć piwo nie tylko z kitów. Pozdro dla wszystkich miłośników piwa:beer: Witam na forum. Jaki zestaw kupiłeś? PS. Możemy podpowiedzieć jak warzyć piwo, bo z ważeniem większość ludzi nie ma problemu Edytowane 5 Maja 2009 przez Makaron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witam na forum Czytaj i pytaj - postaramy się nauczyć Cię warzyć prawdziwe piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witaj na forum. Chodź moja wiedza jeszcze marna, służę i ja pomocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Ja również witam. Nauczyć to się sam nauczysz, my tylko damy Ci wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempes Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witaj, warz i polewaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witam! Każdy choćby nowy i jeszcze nie doszły piwowar to miód na moim sercu. "Zaraza" musi się rozprzestrzeniać!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Cześć Serdecznie witam i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Fajne zdjęcie Widać pogodę ducha przy tej czynności Pozdrawiam i witam na forum nowego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sindbad64 Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 (edytowane) Dzięki za tak serdeczne powitanie. Żeby nie zawracać niepotrzebnie gitary zacznę od czytania tego co jest na forum a jeśli czegoś nie doczytam to zapytam. Na fotce jest oczywiście moje skromne ja, a zestaw który zakupiłem jest z Biowina z brewkitem australijskiego lagera (Właśnie radośnie bluka obok mnie). Pozdro dla wszystkich:D Edytowane 7 Maja 2009 przez sindbad64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi