AdRem Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Witam wszystkich piwowarów. Trochę sobie forum poczytałem i zebrałem jakąś podstawową wiedzę (mam nadzieję, że chociaż tyle). Na początku chciałem się rzucić na BrewKity, później zmieniłem zdanie na ekstrakty, ale w sumie czemu miałbym się nie rzucić od razu na głęboką wodę... Tak więc od pierwszej warki będzie zacieranie. Najlepszy (wg mnie) zestaw znalazłem w CP - ZacierMistrz Pro. Po pierwszym zamawiam i biorę się za warzenie Na liście "to do" mam na razie Dry Stout, Pale Ale, Witbier i Lager, który chciałbym nachmielić przyzwoicie. Naoglądałem się vloga Kopyra, naczytałem się wiki i forum. Czuję się przygotowany, chociaż oczywiście tak na prawdę wiem niewiele. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jak masz oczytaną teorię, to będzie z górki. Spokojnie. Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdRem Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Wszystko się okaże "przy garze". Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Się okaże - przy garze! Jeśli warzenie będzie Ci wychodziło równie udatnie jak zabawa słowem, to nie ma strachu. Samych udanych warek, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdRem Opublikowano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Dziś zamawiam zestaw i mam nadzieję, że do piątku będę mógł coś uwarzyć. Dzięki Zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi