Pierre Celis Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Dzisiaj schodzę trochę na ziemię i napiszę o tym co modne i dostępne dla przeciętnego człowieka. Choć może bardziej dla statystycznego mieszkańca dużego miasta. Na przykładzie Tyskiego postaram się wam wytłumaczyć czym jest piwo z tanka i jak wygląda technologia. … Czytaj dalej → Post Tyskie z tanka pojawił się poraz pierwszy w Piwolog radzi .... Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Artykuł sponsorowany, zawiera lokowanie produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) No właśnie się zastanawiałem, czy on tak sam z siebie czy mu ktoś zlecił. Co do tanków jest to tylko i wyłącznie chwyt marketingowy nastawiony na zysk nic więcej, piwo nie jest lepsze ani świeższe. Edytowane 5 Listopada 2013 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Uwarzone 04-08-2013, ważne do 14-08-2013 - to robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Przeczytaliście do końca czy tylko tytuł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) Ja tam doczytałem i skomentowałem Ogólnie wydźwięk negatywny, ale technologia i rozwiązanie logistyczne pozytywnie. Myślałem, że Jarek coś więcej wie bo ja na bb nie wchodzę. Uwarzone 04-08-2013, ważne do 14-08-2013 - to robi wrażenie No właśnie też na to uwagę zwróciłem Jedno dniowa fermentacja? Da się? Da... Oni robią takie buble ale nikt nie zwraca na to uwagi, bo najważniejsza jest wielkość sprzedaży danego piwa. Edytowane 5 Listopada 2013 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 a pomyślcie co by było gdyby do takiego tanka wlać pacifica z Artezana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Dla mnie to tak głupie, że aż śmieszne, ale pewnie 90% społeczeństwa wierzy i powtarza te głupoty. Zupełnie jak z żółcią i kropkami na puszkach. Zwróciłem na te daty uwagę odpowiedniemu człowiekowi. Obiecał, że nie będą wpisywać daty warzenia. Mam nadzieję, że nie stanie tylko na obietnicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 a pomyślcie co by było gdyby do takiego tanka wlać pacifica z Artezana Kto wie, może kiedyś doczekamy. Popyt rośnie. Póki co Artezan warzy tyle, że zapełniłby dwa tanki z jednej warki, więc musimy poczekać, aż się rozbudują chłopaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Być może istnieją piwa, które zyskują na takiej dystrybucji, ale żadne z produkowanych przez KP do nich nie należy. Z g*wna bata nie ukręcisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Przecież czeski Radegast rozwozi swoje piwo cysternami do największych pubów i nikt z tego sensacji nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi