michalpn Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie! Zamierzam niedługo uwarzyć swoje. Czy ktoś z Poznania warzy niedługo, abym mógł zobaczyć co i jak? Edytowane 17 Maja 2009 przez michalpn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Witam, Cieszy nas że kolejna osoba się dopisuje. Jak zaczniesz warzyć swoje piwo: biksy, zacieranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 A jo Ci godom że łon nie wie co to biksa Godej do tych co z za rzeki tak jak łoni godajom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 A jo Ci godom że łon nie wie co to biksa Godej do tych co z za rzeki tak jak łoni godajom ekhm uhm, próba mikrofonu Łon żech se mogł sprowdzić w wikipydpio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 No to uczcie się godać. Witam kandydata na piwowara z Poznania i życzę powodzenia. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Priwiet! Wbrew pozorom tu nie wszyscy ze Śląska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Priwiet!Wbrew pozorom tu nie wszyscy ze Śląska. a nawet jeśli niektórzy pozornie ze Śląska to po śląsku ni w ząb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Z biksy tyż dobre wyłazi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalpn Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Z wiksy nieee... Może z brew-kitu na początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Z wiksy nieee... Może z brew-kitu na początek. Ale nie za duzo, jedno moze dwa. Pozniej czas zacierac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Potwierdzam, potwierdzam - sam 15 z ekstraktów popełniłem - no a teraz zacieram - i mi 3 puchy zostały - ciężko mi coś z nich wymyśleć. pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Popelnij portera baltyckiego wzmacnianego koncentratem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Ano już na to dziś wpadłem czytając receptury. Ale mi jeszcze pszenica zostaje. (tak w ramach OT - czy ty Makaron miałeś kiedyś coś wspólnego z protokołem DC - napisze enigmatycznie ale jeśli tak to będziesz wiedział osso kaman;-) pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 (tak w ramach OT - czy ty Makaron miałeś kiedyś coś wspólnego z protokołem DC - napisze enigmatycznie ale jeśli tak to będziesz wiedział osso kaman;-) pzdr flood Nie, napewno to nie ja. Moze moj brat, ale tez nikle szanse na 99% bym cos o tym wiedzial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalpn Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Chciałbym jeno zobaczyć jak profesjonalista jakiś warzy, bo sam to nie wiem, czy się odważę. Dałem info tu i na browar.biz, może jakaś pyra się odezwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Chciałbym jeno zobaczyć jak profesjonalista jakiś warzy, bo sam to nie wiem, czy się odważę. Dałem info tu i na browar.biz, może jakaś pyra się odezwie. To chyba warto byłoby wypełnić profil :rolleyes:, żeby się np. hanysy nie zgłaszały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Chciałbym jeno zobaczyć jak profesjonalista jakiś warzy, bo sam to nie wiem, czy się odważę. Dałem info tu i na browar.biz, może jakaś pyra się odezwie. pyr to tu wiele , tylko czy to ma być pyra z Leszna , Kalisza , Piły czy też Poznania :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalpn Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Już uzupełniony. Te braki wynikły były z rozpędu, wybaczcie. Oczywiście Pyry z Poznania szukam, póki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się