puszka Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Witam Znacie jakiś sklep z surowcami do robienia piwa który obsługuje wysyłke do Paczkomatów?? Pozdrawiam Puszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Znamy: np: www.alepiwo.pl Edytowane 25 Listopada 2013 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszka Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 I ten: http://www.piwopiweczko.pl/p,22,Ceny-wysylki.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ostatnim razem ratowałem się Piwoszarnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Kos Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) na alepiwo jakoś nie mogłem namierzyć opcji paczkomatu. Moze dlatego ,ze zamawiałem fermentory i za duże są do paczkomatu. Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Tom Kos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 M.in. Euro-Win, ale nie wszystkie towary da się paczkomatem wysłać. Ja co prawda zamówiłem tam fermentor + dodatki, ale mimo wybrania opcji "paczkomat" przysłali kurierem. Wagowo się zmieściłem z zapasem. Sam zresztą chciałem wysłać lidlowski garnek paczkomatem i nie bardzo chciał wejść do skrzynki. Za duża paczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergie Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Piwopiweczko.pl na pewno obsługuje Paczkomaty, mają też system rabatowy dla członków PSPD (5-7%, trzeba podać numer "blachy" przy składaniu zamówienia). Zaznaczę, że od nich jeszcze nic nie kupowałam, ale ze względu na ww. opcję przesyłki na pewno się skuszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi